8
Domaći fudbal

ŽREB ZA LIGU ŠAMPIONA: Koga biste voleli da Partizan izvuče u drugom kolu kvalifikacija? (ANKETA)

Objavljeno: 01.06.15 u 11:21

Poznati su skoro svi učesnici kvalifikacija za Ligu šampiona (samo se čeka prvak Poljske, Leh ili Legija), a nas zanima koga biste vi voleli da vidite kao prvog protivnika Partizana.

Žreb za drugo kolo kvalifikacija na programu je 22. juna i šampion Srbije će po navici bitio u grupi favorita. Pored Partizana tu su i Steaua, Makabi Tel Aviv, APOEL, Midtilend, Dinamo Zagreb, šampion Poljske, BATE Borisov, Seltik, Malme, Ludogorec, Molde, Videoton, Maribor, Trečin, Milsami i Karabag. To znači da Partizan ne bi trebalo da ima većih iskušenja na putu ka trećem kolu kvalifikacija.

Naravno, među autsajderima ima potencijalnih „nagaznih mina“. Pre svega to se odnosi na rivale iz dve bivše jugoslovenske države BIH i Makedonije gde bi rivali crno-belih mogli da budu Sarajevo i Vardar. Četia Zorana Milinkovića bi sigurno volela da izbegne i albanski Skenderbeu, kao i šampiona Finske Helsinki.

Idealan žreb za šampiona Srbije bi bio kada bi dobio rivala iz grupe timova koji će igrati prvo kolo kvalifikacija. To su Krusaders iz Severne Irske, TNS iz Velsa, Pjunik iz Jermenije, Levadija iz Estonije, B 36 Toršavn sa Farskih Ostrva, Folđore sa San Marina, Santa Koloma iz Andore i Linkoln iz Gibraltara. Naravno, crno-beli ne bi imali ništa protiv Venstpilsa iz Letonije, Rudara iz Pljevlja, Strajnana sa Islanda, Žalgirisa iz Litvanije, Dandalka iz Republike Irskem Fole Eš iz Luksenburga i Hibernijansa sa Malte.

Kada je reč o drugom kolu, tu se situacija komplikuje za Partizan. Ako se ne dogode velika iznenađenja (dva ili tri favorita ispadnu od autsajdera), crno-beli će biti podređeni u žrebu. To znači dvomeče sa Steauom, Makabijem iz Tel Aviva, Midtilendom, Bazelom, Salcburgom, Plzenom, Dinamom iz Zagreba, prvakom Poljske, Seltikom, APOEL-om i BATE Borisovim. Trnovit put čeka četu Zorana Milinkovića ka grupnoj fazi Lige šampiona.

Koga biste vi voleli da vidite za rivala u drugom kolu kvalifikacija za Ligu šampiona?

Pogledaj rezultate

Loading ... Loading ...

 

0
0

8 Komentara

  1. Дајте ове из Албаније или ове из Сарајева, да им мало преуредимо град, и онако није ништа од сивила коме је потребан ремонт!

    0
    0
    Odgovori
    • Ajde ne kur.. se kad nemas mu.. Vec gledaj sportsku stranu, bolje vam je da izbjegnete Sarajevo!Realnost je da u 3.kolu nemate sanski,2. mozda i prodjete na misice!

      0
      0
      Odgovori
  2. e moj ,,svecki,,tvoj Partizan nije nista drugo nego trenig klub ozbiljnim ekipama kao sto su Sarajevo koje je vec privazitovano i mnogo je jaci i ozbiljni klub od tvog Partizana,,,,,,,,,

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter