6
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

UEFA: Pet utakmica namešteno u Srbiji, sumnja se na OFK Beograd

Objavljeno: 01.06.15 u 11:33

Najmanje pet utakmica fudbalskog šampionata Srbije nalazi se pod istragom Evropske fudbalske unije (UEFA) zbog sumnje u nameštanje rezultata.

Kako prenosi Novosti, UEFA je sprovela istragu u saradnji sa Interpolom i Europolom, a u najmanje tri od pet slučajeva pominju se dueli OFK Beograda na Karaburmi.

Upravo zato, sazvana je za ovaj ponedeljak sednica Izvršnog odbora FSS, a detaljan izveštaj podneće Komesar za integritet Milivoj Mirkov.

U njemu se, kako se navodi, do najsitnijih detalja prenose zapažanja posmatrača sa pojedinih mečeva, a prema nekim informacijama radi se o utakmicama OFK Beograd -– Borac Čačak (1:0) od 21. marta i jednom meču Spartaka iz Subotice, dok su preostala tri duela, za sada, pod velom tajne.

U svakom slučaju, ljudi iz Izvršnog odbora FSS prvi će saznati koji su mečevi pod sumnjom u Srbiji, kao i da li za te sumnje postoje i čvrsti dokazi.

Poseban segment istrage UEFA biće i podatak da su neke utakmice bile predmet sumnjivih uplata i munjevitog menjanja kvota u svetskim kladionicama.

0
0

6 Komentara

  1. Pa i Partizan je namestio utakmicu protiv Borca, i to se vidi na snimku kako odbrambeni irgrač Partizana neće da ukliza napadaču Borca, a onda dok lopta ulazi u gol, drugi odbrambeni igrač kao kliza da bi spasio gol, a ni blizu lopte nije bio..

    0
    0
    Odgovori
  2. Сви знају да офк даје бодове екипама које у следећим колима играју против звезде и склањају им се на терену са омладинцима у првој постави,Уефа,права адреса ти је у Љутице Богдана.

    0
    0
    Odgovori
    • Ti izgleda imaš maniju gonjenja. Kakav bre OFK i kakve veze sa Zvezdom? Kako prvo, Zvezda nije direktno pratila protivnike OFK Beograda već 2 kola kasnije. Drugo, dok je Zvezda imala još uvek kakve-takve šanse za titulu (do meča sa Partizanom), OFK je otkinuo bod Jagodini, Vojvodini, pobedio Napredak, Borac, Voždovac, Rad… Tek u poslednjih 5 kola je gubio od „svih živih“, a gde si se ti tu uhvatio za Zvezdu, jedino tvoj bolesni mozak zna. Na Zvezdinih -7 to više nikakve veze nije imalo, pre će biti da je OFK sam za sebe „ko da više“ prodavao bodove klubovima koji su bili u opasnosti od ispadanja. Dakle, LAŽEŠ da je je OFK-a poklanjao bodove budućim Zvezdinim protivnicima, a ukoliko ne veruješ uzmi i pogledaj rezultate OFK Beograda. Ja sam se bazirao na rezultatima drugog dela sezone, a u prvom delu sezone još je drastičniji primer o čemu ja pišem, a ti LAŽEŠ!!! Jer u prvom delu OFK je osvojio 22 boda, 5 pobeda, swedam nerešenih i samo 3 poraza (Partizan, Zvezda i Čukarički), što je i realno. O puštanju samo možeš ti da kontruišeš u BOLENOJ GLAVI!!! Leči se, pozajmi šaku lekova od svinje debele!!!

      0
      0
      Odgovori
  3. Kladionice diktiraju rezultate i to ne samo u JSL nego i u najacim ligama evrope i sveta pa i u ligi sampiona i to aminuje UEFA. Pa sata mislite odakle UEFA toliko novca, od marketinga i tv prava !? Ne budimo smesni

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter