7
Domaći fudbal

PARTIZAN ILI ZVEZDA: Krasić u dilemi čiju ponudu da prihvati, jedan tim je pomenuo?

Objavljeno: 01.06.15 u 09:04

Prvi je „bombu“ aktivirao Partizan i stupio je u kontakt sa bivšim reprezentativcem Srbije Milošem Krasićem u želji da pojača tim pred start kvalifikacija za Ligu šampiona. Sada „večiti rival“ Crvena zvezda pokušava da „pokvari posao“ komšijama.

I dok se navijači naša dva najtrofejnija kluba pitaju koga će izabrati Miloš Krasić, plavokosi fudbaler se javio i dao diplomatski odgovor.

– Ukoliko me Fenerbahče bude želeo odbiću i jedne i druge. Imam nerešenu situaciju u Istanbulu i dok to ne završim ne razmišljam o odlasku. Došao je novi trener, sešću i popričati sa njime. Voleo bih da ostanem, ako ne videću sa upravom kluba da mi isplati bar pola poslednje godine ugovora i da čiste papire. Ipak, trenuto mi je želja da ostanem u Fenerbahčeu – rekao je Krasić za Informer.

Ipak, plavokoso krilo ne krije da mu prijaju ponude Partizana i Crvene zvezde, a u izjavi je pomenuo jedan tim, što bi navijači mogli pogrešno da protumače.

– Istina je. Zvali su me i Partizan i Zvezda, ali je bilo i poziva iz inostranstva. Ako budem išao iz Istanbula razmotriću sve opcije. Veoma mi prija interesovanje naših najvećih klubova, to je čast. Ne bih da se izjašnjavam u koji bi klub radije otišao. U Zvezdi sam bio na probi kao klinac, ali to neće uticati na moju odluku. Ponavljam, ako se uopšte odlučim za povratak u Srbiju – zagonetan je ostao Krasić.

0
0

7 Komentara

  1. Za vas koji samo lupate gluposti o Zvezdi a loptu niste šutnuli u životu mogu da kažem da ste teški kompleksaši, Zvezda je na osnovu sponzorstva sa Gaspromom podigla kredit da bi vratila taj dug, tako da nisu to samo 4,5 milke godisnje koje dobijamo nego pare koje smo uzeli na osnovu tog sponzorstva, a Krasić neće ni kod vas ni kod nas jebao vas u dupe retardirano

    0
    0
    Odgovori
  2. Moje poznavanje prilika u jugoslovenskom a sada u srbskom fudbalu je dosta dobro i mogu reci da ovo sto se sada desava sa navodnim prelaskom KRASICA u PARTIZAN nije ni malo naivno od druge strane kluba mesetara iz ljutice bogdana. ti tamo pa o bilo kome i u Koje vreme su radili u Tom klubu su na razno razne prevare krali vec gotove transfere koji su bili pred potpisom ili zavrsnim pregovorima. Sada se ispostavlja dase sam Krasic dvoumi kome da se privoli SAMPIONU SRBIJE ili NAJVECEM POTROSACU NARODNIH PARA I UNISTIVACU FUDBALERCICA KOJI HITAJU U LAZI PECURKANE: DALI TI FUDBALERCICI ZNAJU KOLIKO klubova je propalo i zbog laznih obecanja za isplacivanje tih decaka koji su mislili da je PECURKANA njihov spas ali ustvari je to bila njihova propast stagnacija u karijeri. ja mislim da su na taj nacin negde izmedju 170 i 200 momaka su stagnirali ilki se pak totalno izgubili u fudbalu. Dase ja pitam taj mi nebi ni trebao posle ovakvog poteza, pa neka ide tamo u crvene i neka dokrajci svoju karijeru. TAJ KOJI SE DVOUMI IZMEDJU PARTIZANA I PREVARANATA I NIJE ZA PARTIZAN.

    0
    0
    Odgovori
  3. Znaci otvorio se Vucic lepo, cim zvezdanaesterac sa 4,5 milke od Gazproma i 1,4 milke od Jovica uspe da vrati 11,6 miliona € duga (DUPLO VISE) a sad i da kupuje Krasica i placa ga bar 15 soma mesecno???
    Nadam se da je nasim penzionerima drago sto pasu travu kako bi lopovi u zvezdanaestercu, pa cak i privatnici (eeeej drzava daje skoro ceo budzet PRIVATNIH KK i VK-ova!!!!!!!!!) mogli da se bahate jakim pojacanjima a i kojim % za sebe…

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter