3
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

‘GROF’ JE STIGAO: Sve je spremno za promociju novog trenera Crvene zvezde (FOTO)

Objavljeno: 01.06.15 u 14:53

Celokupna srpska sportska javnost već je promovisala Miodraga „Grofa“ Božovića u novog trenera Crvene zvezde, naravno na mig koji je stigao iz kluba.

Čelnici srpskog vicešampiona su potvrdili da su postigli dogovor sa crnogorskim stručnjakom i da je preostalo samo još da tu odluku verifikuje Upravni odbor kluba odnosno da se stavi potpis na ugovor nakon čega će u utorak biti obavljena i zvanična promocija.

Stručnjak koji je u sezoni na izmaku vodio moskovsku Lokomotivu, koja je pod nejgovim vođstvom došla do finala nacionalnog kupa, a potom ga i osvojila, došao je u ranim popodnevnim satima na stadion Rajko Mitić što je samo još jedna potvrda da je cela priča pri kraju.

Božović je tokom karijere na ovim prostorima vodio čačanski Borac, Hajduk sa Liona, podgoričku Budućnost i Grbalj, dok je u Rusiji Rostovu doneo trofej u Kupu, a sa manje ili više uspeha vodio je još Amkar, Mosvku, Dinamo i već spomenutu Lokomotivu.

Za vas smo se juče prisetli i međusobnih duela kada je u pitanju trenerski posao sadašnjeg šefa stručnog štaba Partizana Zorana Milinkovića i Miodraga Božovića.

Podsetite se i na koji način je uprava Crvene zvezde otputovala u Crnu Goru na pregovore odnosno tekst našeg novinara koji je izazvao vaše reakcije.

0
0

3 Komentara

  1. Brajko,dosadan si i glup.Nagadjanje ti je jaca strana.Ko je vama kriv sto vam je Tudjman crk’o.Ti si gradjanin Srbije (valjda),jer se ne ponasas tako,a nesto ne mislim da drzava uzima od tebe,jer si ti toliko zavidan,glup i nerazuman,a i nemas ‘leba jesti cim se bunis. 7 miliona Srba,neka daju po dva dinara,14 miliona,neka odbije se deca i td,neka ostane i 5 mil,neka podele klubovi mesecno,bili bi svi na nuli,dugovi bi otisli za par god.A to se ne dogadja,jer si glup toliko da ne razmisljas.Kako vas ne smori vise sa time.Odakle Partizanu da dovede Krasica,i td a dug 12 miliona???Od Drzave??Od kojih para?NAGADJAS I TI I SVI

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter