0
Evropske lige

FOTO: Twitter screenshot

ZVUČI NEVEROVATNO: Konte objavio spisak za odlučujući duel sa Hrvatskom bez ijednog igrača Juventusa!

Objavljeno: 31.05.15 u 17:45

Čak 34 imena se našlo na širem spisku selektora reprezentacije Italije Antonija Kontea za utakmicu protiv Hrvatske koja bi mogla da odluči putnika na EURO 2016. godine, ali se na njemu ne nalazi nijedan igrač vladara italijanskog fudbala i finaliste Lige šampiona.

Selektor ‘Azura’ će sačekati finale Lige šampiona, odnosno, Konte će konačan spisak saopštiti 7. juna, dan nakon finala elitnog klupskog takmičenja između Barselone i Stare dame, kada će ujedno videti na koje igrače iz torinskog velikana može da računa.

Novajlije na spisku su Danijel Kaliđuri, čiji su roditelji poreklom iz Italije, baš kao i igrač Sasuola Nikola Sansone, koji je rođen u Minhenu, ali ima dvojni pasoš i odlučio se za italijanski nacionalni tim.

Širi spisak reprezentacije Italije:

GOLMANI: Sirigu (PSŽ), Marketi (Lacio), Padeli (Torino);

ODBRANA: Ranokija (Inter), Astori (Roma), Ačerbi (Sasuolo), Moreti (Torino), Rosentini (Kaljari), Darmijan (Torino), De Šiljo (Milan), De Silvestri (Sampdorija), Paskval (Fjorentina), Križito (Zenit);

VEZNI RED: De Rosi (Roma), Valdifiori (Empoli), Verati (PSŽ), Florenci (Roma), Parolo (Lacio, Bertolači (Đenova), Đakerini (Sanderlend), Sorijano (Sampdorija), Poli (Milan), Bonaventura (Milan), Kandreva (Lacio), Kaliđuri (Vofzburg), Gabijadini (Napoli), Sansone (Sasuolo);

NAPAD: Pele (Sautempton), Imobile (Dortmund), Zaza (Sasuolo), El Šaravi (Milan), Vaskez (Palermo), Insinje (Napoli), Paloski (Kjevo).

Utakmica 6. kola grupe H između Hrvatske i Italije igra se 12. juna u Splitu sa početkom od 20.45. Italijani na drugom mestu na tabeli imaju dva boda manje od Hrvata, a dva boda više od Norveške, koja vreba sa treće pozicije.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter