0
Odbojka

FOTO: www.fivb.org

SVETSKA LIGA: Brazil ponovo prejak za Srbiju

Objavljeno: 31.05.15 u 18:42

Odbojkaška reprezentacija Srbije poražena je i u drugom meču Svetske lige od Brazila, posle boda u prvom duelu u petak, usledio je poraz od 3:1 (25:18, 25:20, 19:25, 25:22) u drugom meču.

Novi selektor naših odbojkaša Nikola Grbić neslavno je startovao na klupi nacionalnog tima, sa dva poraza. Posle nesrećnog poraza u prvom duelu na početku Svetske lige, Srbija je poražena i u drugom, i to ubedljivije sa 3:1.

Podmlađeni tim ‘Orlova’ nije mogao da isparira najtrofejnijoj odbojkaškoj naciji na njihovom terenu, iako je naš tim bio bolje napadički raspoložen od protivnika, napravio je daleko više grešaka. To je bio preveliki hendikep za Srbiju koja je posle prvog vikenda na trećoj poziciji sa jednim osvojenim bodom, ispred Australije koja je bez bodova, a iza Italije i Brazila.

Sistem takmičenja je takav da će iz naše grupe, pored Brazila koji je domaćin završnog turnira Svetske lige, plasman obezbediti još dve selekcije, pa je tako primarni cilj pred Grbićem i momcima da završe ispred Australije.

Sledećeg vikenda Srbija će takođe biti gost, ovog puta Italiji u Pezaru i Bolonji, a zatim ćemo 12. i 14. juna dočekati Brazilce u Novom Sadu i Beogradu.

 

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter