0
Košarka

POJAČAVAJU SE PROTIVNICI SRBIJE NA EP: Turska jača za fenomenalnog Amerikanca!?

Objavljeno: 31.05.15 u 13:30

Reprezentacija Turske, koja će na ovogodišnjem Evropskom prvenstvu biti protivnik selikciji naše zemlje, mogla bi ovog leta da postane bogatija za jednog Amerikanca. 

Turci će po svemu sudeći iskoristiti pravo da reprezentaciju dovedu jednog stranca, ali još ne mogu da se odluče ko će to da bude.

Lokalni mediji pišu da su u toku pregovori sa Bobijem Diksonom iz Karšijake, a takođe tvrde da bi mogla da eksplodira i druga bomba malo jače detonacije.

Naime, u opticaju za mesto u reprezentaciji takođe je i bek Fenerbahče Ulkera Endru Gaudlok.

Dikson je odličnoj formi ove sezone, gde u proseku beleži 15 poena po utakmici, a bio je i najzaslužniji za pobedu Karšijake nad Fenerom u subotu veče gde je ubacio 27 poena i imao 4 asistencije.

Sa druge strane Gaudlok je takođe nezamenljiv u redovima Obradovićevog Fenerbahčea. Najbolji je šuter tima, a veoma ga je teško neutralisati i u igri jedan na jedan.

Turska će na ovogodišnjem Evropskom prvenstvu igrati u grupi sa Nemačkom, Španijom, Italijom, Islandom, kao i reprezentacijom naše zemlje.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter