1
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

PARTIZANOVO POJAČANJE SE JAVLJA SA KIPRA: Moja želja od prvog dana nije bila sporna

Objavljeno: 31.05.15 u 22:03

Pored Nikole Trujića za koga njegov menadžer Radojica Božović tvrdi da će stići u Partizan čim završi obaveze prema Napretku u Humsku bi uskoro trebalo da stigne i fudbaler Novog Pazara Marko Jevtović.

Fudbaler Novog Pazara iskoristio je slobodno vreme da ode na Kipar na odmor, a sa ovog ostrva šalje zanimljivu poruku navijačima Partizana.

– Rečeno mi je da je Novi Pazar dao pristanak na transfer u Partizan, tako da je ostalo da moji agenti u ponedeljak sednu sa crno-belima i ugovore sve detalje. Nadam se da će sve biti u redu, jer sam već napomenuo da moja želja od prvog dana nije bila sporna, opredelio sam se gde ću nastaviti karijeru. No, hajde da sačekamo da se i to okonča, pa ćemo posle pričati o svemu, rekao je Jevtović u izjavi za Novosti.

Kada je u pitanju fudbaler Rada Nemanja Mihajlović, koji je takođe na listi želja, čini se da je prepreka ista kao u slučaju Nikole Stojiljkovića za koga Čukarički navodno traži previsoko obeštećenje. Problem za klub sa Banjice je što mu je ovo poslednja prilika da zaradi na ovom igraču pošto mu u januaru ističe ugovor sa „građevinarima“.

0
0

1 Komentara

  1. Odlican igrac, Partizan ce napraviti pravi posao jer je on fudbaler za ligu sampiona, nadam se da ce Pazar za njega uzeti makar 100 000 eura iako vredi mnogo vise ! Srecno majstore !!!

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter