7
Domaći fudbal

‘BOMBA’: Zvezda krade Partizanu pojačanje, vraća se i miljenik Delija?

Objavljeno: 31.05.15 u 11:40

Kako Kurir prenosi novi trener Crvene zvezde Miodrag Grof Božović tražio je od uprave kluba da mu dovede tri iskusna igrača, a jedna od želja crnogorskog stručnjaka je da Partizanu „ukrade“ pojačanje.

Naime, na listi želja Crvene zvezde iznenada se pojavio Miloš Krasić. Desno krilo se već neko vreme nalazi na skeneru Partizana, a uprava crno-belih je već kontaktirala bivšeg reprezentativca Srbije. Sada bi posao šampionu mogla da „pokvari“ Crvena zvezda. Naravno, preduslov je da Fenerbahče da slobodne papire Milošu Krasiću. Ipak, teško je poverovati da bi u dvoboju „večitih“ za plavokosog fudbalera pobedila Crvena zvezda, jer su ambicije Partizana napad na Ligu šampiona, što je i želja momka rođenog u Kosovskoj Mitrovici.

Takođe, želja Grofa Božovića je da na stadion „Rajko Mitić“ vrati Miloša Ninkovića, što nije nemoguće. Miljenik Delija je prošlog leta napustio Crvenu zvezdu, ali se za 12 meseci u Evijanu nije naigrao fudbala, te je rastanak očogledan. To će pokušati da iskoristi uprava Crvene zvezde i Nineta vrati „kući“.

Tako bi se želja Miodraga Božovića za tri iskusna igrača ispunila, pošto će se krajem leta u konkurenciju za tim vratiti i centralni bek Aleksandar Luković. Oni bi pomogli mladim igračima Joviću, Ristiću i Grujiću u fudbalskom sazrevanju, a Zvezda bi bila spoj mladosti i iskustva.

0
0

7 Komentara

  1. Milos Krasic je sjajan fudbaler i mnogo ga cenim! Bio bi super pojacanje, i uvek sam se cudio sto ga odavno nisu pozivali u repku! Verujem da ce prihvatiti Zvezdu, jer je razlika igrati u Zvezdi i u Partizanu ogromna, Zvezda je velikan medju velikane a Partizan daleko ispod. Uostalom zaista je presmesno verovati da Partizan moze da prodje vise od jednog kola u kvalif. eventualno dva, a kamoli da se plasira u LS. Zato pravac Marakana!

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter