0
Evropske lige

MIHA SE OPRAŠTA OD SAMPE: Prvo odmor, Rim, pa Beograd, a onda ću videti šta i kako dalje

Objavljeno: 30.05.15 u 17:41

Srpski stručnjak Siniša Mihajlović će sutra protiv Parme, u poslednjem kolu Serije A, poslednji put Sampdoriju, pošto ga najverovatnije očekuje prelazak u Napoli.

– Mislim da sam platio svoj „dug“. Uvek se osećam emotivno kada sam na stadionu Sampdorije, bila prva ili poslednja utakmica, iako se trudim da ostanem koncentrisan i oštar. Veoma poštujem Sampdoriju i bez obzira da li ću otići ona će uvek biti moja kuća – rekao je Mihajlović na konferenciji za medije pred duel sa Parmom.

Miha će po završetku sezone najpre dobro da se odmori i za to vreme promisli šta će i kako dalje i gde će ga odvseti poslovni planovi.
– Ne mislim da će navijači biti tužni u slučaju mog odlaska, posebno šta smo sve uradili za godinu i po dana. Hoću prvo da odem u Rim, a potom u Beograd kako bih video majku i rođake – rekao je Mihajlović i poručio da bi voleo da ga jednog dana nasledi Mauricio Sari iz Empolija.

On je izjavio da bi gradski rival Ðenova trebalo da igra u kvalifikacijama za Ligu Evrope, uprkos tome što ima problema sa dobijanjem licence.
– Čovek sam fudbala i mislim da Ðenova zaslužuje da igra u Evropi. Ukoliko ne bude uspela da reši probleme isto to zaslužuje i Sampdorija, ali imamo u glavi rezultate. Pohvalio bih igrače za prikazane partije ove sezone, bez obzira da li ćemo igrati u Ligi Evrope. Znam da sam radio bolje od mojih prethodnika, što govori statistika – zaključio je Mihajlović.

A na prijateljskom meču Sampe nedavno se dogodila jedna neobična situacija, u prvom planu je bio gazda kluba. 

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter