0
Košarka

FOTO: STARSPORT

KLS: Partizan predvođen Marinkovićem oduvao ‘lale’

Objavljeno: 30.05.15 u 19:46

U 12. kolu Košarkaške lige Srbije Partizan je u svom ‘Pioniru’ sa 85:57 (21:5, 26:16, 18:22, 20:14) savladao Vojvodinu i upisao 11. pobedu u ovom takmičenju, u kojem je 13 puta uzastopno šampion.

Od prvog do poslednjeg minuta meča Partizan je gospodario terenom. Vojvodina se nije snašla i nije umela da odgovori na igru crno-belih, a za prvih deset minuta igre postigli su gosti samo pet poena. 

Već tada je šampion imao +16, u nekioliko navrata do kraja meča i po 29, 26 poena viška. Odličan je bio Vanja Marinković, upisao je 21 poen i ovo mu je jedna od najboljih partija u sezoni. Pratili su ga Milutinov sa 15 (7 skokova), Mačvan sa 11 (6 sk, 4 as), dvocifreni su bili i Murić i Andrić. Kapiten Dragan Milosavljević je zabeležio samo 2 poena, Tepić 3, Pavlović 5, ali su do nadomestili drugi igrači.

Sa druge strane, jedini dvocifreni u gostujućem timu bio je Popović sa 10 poena. Grubor je postigao poen manje, kao i Seslija.

U narednom kolu, koje se igra za dva dana, Partizan gostuje Tamišu, a Vojvodina Crvenoj zvezdi dan ranije. 

Posle toga sledi još jedan večiti derbi. Treba napomenuti i da je klub iz Humske rešio da nagradi verne navijače, pa će ulaznice sa meča sa Vojvodinom važiti i za meč sa Zvezdom.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter