6
Domaći fudbal

ŠTOPER BLIZU POTPISA: Milinkoviću ispunjena želja, Portugalac pojačava odbranu Partizana!

Objavljeno: 29.05.15 u 22:57

Partizan angažovanjem Brandaa želi da reši problem u centralnom delu defanzivne linije, gde od odlaska Vojislava Stankovića nema fudbalera, koji se bolje služi levom nogom.

Dobre vesti za sve navijače crno-belih bile bi da se ekipa što pre kompletira pred kvalifikacije za Ligu šampiona, a prvi koraci ka tome već su napravljeni. Gonsalo Brandao koji ima 28 godina i visok je 182 cm, označen je u predstojećem prelaznom roku kao prvi pik na upražnjenoj poziciji levog štopera.

Već je bilo reči o ovm transferu, nova runda pregovora je obavljena tokom petka, i to posredstvom agenta, kome je poveren posao i, kako stvari stoje, transfer će biti realizovan u narednih nekoliko dana. Ono što je jako dobra okolnost po crno-bele je činjenica da šampion Srbije nema obavezu da isplaćuje obeštećenje Portugalcima.

Iako na specijalizovanim internet-portalima stoji da portugalski internacionalac ima ugovor sa klubom do 30. juna 2018. godine, Brandao je zapravo slobodan igrač i, u dogovoru sa Belenensesom, fudbaler je dobio čiste papire, a zatim je i stupio u pregovore sa Partizanom. Uz to, fudbaler je izgleda pristao na razumnu visinu plate (za srpske uslove) te će biti prva akvizicija crno-belih ovog leta.

Kako je danas održana još jedna runda razgovora, posao se polako privodi kraju i trebao bi da bude gotov u narednih nekoliko dana, čime bi štoperska linija Partizana već sada bila kompletirana, a put inostranstva mogao bi da pođe mladi član poslednje linije.

0
0

6 Komentara

  1. O Jovanca, macak, ne budi lud… xD A sta ovaj drugi govori, dati novac nasoj deci, da tu se slazem al dati novac detetu, koji se posle novca nece promeniti u potpunosti, a da ne trosi novac na starlete i splavove, vec pametno, potreban je dobar i pametan talentovan igrac, a cim vide koju paru postanu „losi“ i glupi!

    0
    0
    Odgovori
  2. Ima ugovor a ne placa se obestecenje…zasto lazete napaceni narod Srbije? Tacno je Partizan nece da plati svojim parama obestecene vec ce drzava da im da…budzet od 12 miliona evra je dokaz da sam ja u pravu…Te pare oni nemaju te pare je njima dala drzava!

    0
    0
    Odgovori
    • Vidiš Joco, sigurno je Vučić dao pare Partizanu… Kad napišeš nešto što je i tebi samom smešno u startu… Pokušaj biti malo originalniji, i bolje se zapitaj odakle posrnuloj Zvezdani 10-12 milki da smanj dug od 55-60 milki. Nikog niste prodali 5 god, a o Gaspromovom ugovoru se sve zna, što bi rekli javna tajna (kad već pominješ napaćeni narod Srbije . koji je očigledno taj „Gasprom“)… Vidiš, Partizan je imao dug 14 miliona, prodao je Škuntelara za 4 milke, dve ipo došle od procenta za Markeca, došla rata za učešće u Ligi Evrope milka ipo, digao se kredit, i došli sponzori (Mts, Audi, Ktitor, itd) … Pored toga će se solidno prodati još par igrača sada i stiže procenat od Mitra… Tako da je kod nas sve jasno… Samo mi nije jasno kako 4 miliona od „Gasproma“ može da skine tri puta toliko duga… Magija?

      0
      0
      Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter