0
Evropske lige

PEPE PRIZNAO: Žao mi je zbog Anćelotija, ali Benitez je sjajan trener

Objavljeno: 29.05.15 u 08:51

Iskusni 32-godišnji defanzivac Real Madrida, Pepe, uveren je da je strateg Napolija, Rafael Benitez, kvalitetan trener koji je dorastao izazovu da vodi ekipu poput tima sa „Santjago Bernabeua“.

Španski stručnjak Rafa Benitez svakim danom je za pedalj bliži preuzimanju klupe slavnog Reala, najtrofejnijeg španskog kluba.

Benitez je u sredu objavio kako više neće predvoditi Napoli, a nedelju dana pre toga uveliko se „šuškalo“ kako bi mogao da popuni upražnjeno mesto na klupi „Los Blankosa“ koje je nastalo odlaskom Karla Anćelotija.

Pepe veruje da bi trofejni stručnjak bio idealno rešenje za novog stratega madridskog giganta.

– Benitez je sjajan trener koji je uradio mnogo gde god da je bio. Pogotovo u Liverpulu – kazao je štoper Real Madrida.

– Međutim, za sada su sve priče o njegovom dolasku samo u domenu medijskih spekulacija. Moraćemo da sačekamo i vidimo šta će se dogoditi u narednim danima – istakao je reprezentativac Portugalije.

Pepe je, takođe, priznao da je razočaran odlaskom Anćelotija samo godinu dana nakon što je sa Real Madridom stigao do titule u Ligi šampiona.

– Anćeloti je imao našu ljubav, ljubav igrača. Njegov odlazak ostavio nas je tužne, zato što je bio jako dobar trener. Međutim, moramo da nastavimo sa našim životima i natamo se da će se dobro odmoriti – istakao je Pepe.

– Pre nego što je otišao Anćeloti nam je rekao da mu se zaista dopadalo da sarađuje sa nama i da smo zaista jako dobra ekipa koja mu je dala mogućnost da uživa u osvajanju desetu titulu Lige šampiona sa Realom – podvukao je Pepe.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter