2
Domaći fudbal

PAKUJE KOFERE: Štoper napušta Partizan i odlazi kod Mitrovića u Anderleht

Objavljeno: 29.05.15 u 11:23

Baš kao što smo preneli, ekipa Partizana sprema se na prodaju nekolicine igrača, među kojima je i mladi defanzivac, Lazar Ćirković.

Naime, ovaj 22-godišnji fudblar visok 192 centimetara i tokom prošle zime nalazio se na radaru belgijskog Anderlehta, ali tada do transfera nije došlo.

Međutim, kako saznaje Sportski žurnal, trećeplasirani tim „Župiler lige“ vrlo lako bi ovog leta mogao da se otisne putem kluba u koji je pre njega stigao još jedan bivši igrač Partizana, Aleksandar Mitrović.

FOTO: STARSPORT
FOTO: STARSPORT

Skauti Anderlehta primetili su Ćirkovića još na mečevima Lige Evrope, pre svega u premijeri sa Totenhemom, na kojoj je mladi defanzivac crno-belih položio test sa najvišomo ocenom.

Anderleht je u januaru poslao izdašnu ponudu za Lazara Ćirkovića, ali se novo rukovodstvo Partizana tada nije usudilo da ga proda posle samo šest meseci nakon što se iz Crnotravske preselio na Topčidersko brdo. Čak ni za milion i po evra!

0
0

2 Komentara

  1. Може, ал н његово место неког тродупло бољег од њега 😉

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter