8
Domaći fudbal

OGLASIO SE I ‘GROF’: Bogu hvala što me je Zvezda zvala, moj odgovor je bio ‘DA’ i ‘ODMAH’!

Objavljeno: 29.05.15 u 20:37

Prvi put nakon što je seo na vruću klupu Crvene zvezde, u javnosti se oglasio i Miodrag ‘Grof’ Božović, koji je rekao da nije previše razmišljao kada je dobio ponudu sa stadiona ‘Rajko Mitić’.

Navijači su zadovoljni izborom novog trenera, i očekivanja za narednu sezonu, pre svega kvalifikacija za Ligu Evrope rastu. Miodrag Božović trener je sa iskustvom i autoritetom, koliko će uspeti da uradi na Zvezdinoj klupi, videćemo. Jedno je sigurno, njegova privrženost crveno-belom bojama je velika.

– Ja o pozivu Zvezde ne razmišljam i ne pregovaram, i ako sam slobodan kada me moj klub pozove postoji samo jedan odgovor na poziv mog kluba. On je DA i ODMAH. Javnost malo zna da sam 2010. bio trener Zvezde na jednu noć ali da tada nisam mogao da prihvatim klub zbog važećeg ugovora u Rusiji – rekao je Miodrag Božović u izjavi za ‘SrbijaDanas’, a zatim je nastavio:

-Sa mojim klubom nisam pregovarao ni o čemu osim o tome da li imamo istu viziju Zvezde. Kada sam razumeo da delimo iste ambicije ‘pregovori’ ili još bolje razgovori su bili završeni. A Zvezda koju sanjamo je moćan tim koji igra moderan i prepoznatljiv fudbal o kome Evropa treba ponovo da priča. Zahvaljujem se bogu što mi je data prilika da budem deo velike Zvezde i da zajedno ostvarimo snove. Nema veće časti nego voditi svoj klub na našoj ‘Marakani’ i verujte mi sanjao sam o tome svih ovih godina koje sam proveo radeći u inostranstvu.

Popularni ‘Grof’ je iskoristio priliku da se zahvali upravi kluba i navijačima, koji sudeči po reakcijama imaju velika očekivanja od njegovog dolaska.

– Hvala gospodinu Kokezi na upornosti, upravi kluba na poverenju i navijačima koji su ovih dana što porukama, što lično pokazali koliko podržavaju poziv da vodim Zvezdu. Pred nama je težak posao, molim zvezdaše za strpljenje i podršku a mi ćemo znati to da vratimo igrama i trofejima.

0
0

8 Komentara

  1. Pa JNA stadion je osvescen od strane pravoslavne crkve, mi takodje imamo i klupsku slavu, a takodje ste osim Krcuna imali i zajednicku zastavu sa Dinamom iz Zagreba posvecenom komunjari Druzi tito i td xD a dalje pa vi ste imali Prosineckog „Srbina“ iz okoline Cacka xD I pevali danke dojcland u sred vam milog grada Zagreba, a slavite Ederlezi 6. Maja, a ne Djurdjevdan!!!

    0
    0
    Odgovori
  2. Откад то Крцунови Комунисти и Антифашистичка омладина верује у Бога???

    Зар Навијачи Црвене Звезде не припадају оном Ииндијском племену, названим Роми?

    0
    0
    Odgovori
    • Veruju u boga,samo sto su navijaci Zvezde pravoslavci a vi zagrepcani katolici. Ipak je to hriscanstvo,nema velike razlike.

      0
      0
      Odgovori
  3. Pa sa kim je onda Zvezdan pregovarao 15 dana !!!???? Mogli bi bar oko izjava da se dogovore, šta će pričati kada kola još više ubrzaju niz brdo !? A , Grof mi baš delovao normalno….“Zvezda se ne odbija“…..

    0
    0
    Odgovori
  4. … a prvo si išao kod premijera na konsultacije, tj da potpišeš da si njegov vazal… kao i svaki crnogorac. Zakleo si se da ces da se boris za svoje ideale do poslednjeg evra hahahahaha. kičma ti se savijati neće do prve prilike kad budeš isao da celivaš ruku svevišnjem premijeru, hahahaha. Kao i svaki crnogorac, ČOJSTVO I JUNAŠTVO hahahahaha, od bačija do Tačija…

    0
    0
    Odgovori
  5. Tako je Grofe, dobro dosao u instituciju i tvoju drugu kucu! Idemo sada da napravimo haos jak tim da razbijamo! Oleeeeeeeeeeeeee

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter