0
AdmiralBet ABA Liga

‘KRALJ’ DŽEJMS O STEFU KARIJU: On se može zaustaviti isto kao i ja – nikako!

Objavljeno: 29.05.15 u 23:33

U susret velikom finalu NBA lige između Klivlend Kavalirsa i Golden Stejt Voriorsa košarkaški svet priča o duelu dvojice najboljih igrača ova dva tima – Lebronu Džejmsu i Stefonu Kariju.

‘Kralj’ Džejms je u finalu istočne konferencije potpuno izdominirao u duelu protiv Atlante, na četiri meča gotovo da je imao prosek od tripl-dabla u proseku. U finalu je će imati gotovo identično dominantnog igrača naspram sebe, Stefa Karija.

– Pa, njega možete usporiti na isti način kao i mene – nikako. Jednostavno, to je nemogućeobjasnio je Džejms i zagolicao maštu svim ljubiteljima košarke pred ovu finalnu seriju NBA lige.

Džejms je u karijeri dva puta osvajao šampionski prsten, oba puta u dresu Majami Hita, nijednom u ‘svom’ Klivlendu, a čak četiri puta je osvajao nagradu za najkorisnijeg igrača sezone.

– Imao sam sreće da četiri puta dobijem MVP nagradu, ali ja sam MVP moje ekipe već dugi niz godina, zbog načina na koji vodim tim i prilazim mečevima. Blagosloven sam što sam osvojio četiri MVP nagrade, ali mi je trebaju trofeji da bih shvatio šta MVP znači – rekao je Lebron Džejms.

Finalna serija najjače košarkaške lige na svetu počinje narednog petka, a prednost domaćeg terena imaće Golden Stejt.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter