0
Domaći fudbal

FOTO: www.record.xl.pt

JOŠ JEDNA BOMBA U HUMSKOJ: Portugalski štoper u poodmakloj fazi pregovora (VIDEO)

Objavljeno: 29.05.15 u 09:46

Štoper Belenensesa Gonzalo Brandao nalazi se u ozbiljnim pregovorima sa novim šampionima Srbije, ekipom Partizana.

Nakon što su čelnici „Parnog valjka“ uspostavili kontakt sa bivšim reprezentativcem Srbije, Milošem Krasićem, čelnici ovog kluba nastavljaju da pucaju visoko tražeći prava pojačanja.

Plan stručnog štaba crno-belih jeste da pojačaju i defanzivnu liniju, pre svega na mestu deficitarnog levog štopera. Kako navodi list Sport, glavna transfer meta je već određena, a reč je o centralnom beku Belenensesa, Gonzalu Brandau.

Prema saznanjima ovog lista, uprava kluba je već ušla u poodmaklu fazu pregovora sa ovim Portugalcem čija je cena prema Transfermaketu visokih 650.000 evra.

Reč je o 28-godišnjem igraču koji je visok 1,82 metara. Ovaj momak je karijeru počeo u lisabonskom kraju Belem, ali je branio boje timova iz Serije A, Premijer lige, ali je nastupao i Rumuniji.

Tako je Brandao iskustvo sakupljao igrajući za Čarltona, Sijenu, Parmu, Ćezenu i Kluž a nakon toga se vratio i u matični klub.

Kako se saznaje, prepreka u pregovorima nije ni ugovor Gonzala Brandaa koji ga za sadašnji klub vezuje do 2018. godine, pošto su Portugalci spremni na saradnju pa su pregovori stigli u odmaklu fazu.

 (youtube: Gonçalo Brandão)

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter