1
Domaći fudbal

NAJVAŽNIJA UTAKMICA: Legenda Crvene zvezde hitno prebačena u bolnicu!

Objavljeno: 28.05.15 u 14:52

Zbog problema sa srcem, nekadašnji fudbaler Crvene zvezde i Vojvodine Miloš Šestić hitno je primljen na kliniku kod doktora Boška Đukanovića.

Po mnogima jedan od najboljih fudbalera u istoriji Crvene zvezde, Miloš Šestić rođen je 8. avgusta 1956. godine. Za Crvenu zvezdu je igrao od 1973. do 1984. godine, a u 441 utakmici postigao je 108 golova. Sa crveno-belima je osvojio četiri titule i jedan trofej Kupa Jugoslavije.

Posle Zvezde igrao je za Olimpijakos, Vojvodinu, Zemun i OFK Beograd. Za reprezentaciju Jugoslavije nastupio je 21 put i dao dva gola.

Miloš Šestić primljen je na kliniku kod doktora Boška Đukanovića u teškom stanju zbog problema sa srcem. Narednih sati znaće se više informacija o njegovom stanju.

0
0

1 Komentara

  1. Jojjj zelimo ti sto pre oporavak! Sele je moj najomiljeniji fudbaler Zvezde, igracina na kvadrat. Nadamo se u boga i u lekare da ce sve uspesno prebroditi.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter