0
The Best Of

ĐOKOVIĆ: Ana i Bastijan su sladak par!

Objavljeno: 28.05.15 u 23:37

Najbolji svetski teniser rekao je danas da ga je koleginica i sunarodnica Ana Ivanović upoznala sa dečkom Bastijanom Švajnštajgerom.

– Jesam. Videli smo se u Rimu i ovde. To je sve što mogu da kažem, ne smem više od toga. Vrlo je prijatan momak. Znam da je to sad najtraženija tema za razgovor šta se tu događa, ali ako ste se nadali da ću da vam kažem nešto… Žao mi je, stvarno ne mogu. Sve što ću reći je da su vrlo simpatičan i skladan par, da je on fin momak i da su srećni, to je najbitnije – rekao je Đoković, a potom se prebacio na „gosta“ Zlatana Ibrahimovića.

– Poznajem ga još od kada je igrao u Milanu i od tada smo u kontaktu. Rekao mi je i da njegova deca sada igraju tenis, što mi mnogo znači. Drago mi je i znači mi što je došao. On je sportska veličina i jedan od najboljih fudbalera današnjice, a i moj omiljeni fudbaler. Vrlo je interesantan i zabavan momak, poreklom je iz bivše Jugoslavije, pričamo isti jezik i drago mi je da je našao vremena da dođe sa suprugom. Još je nosio moj kačket, što mi mnogo znači. Znam da sada u subotu igra finale Kupa Francuske. Ako mi raspored dozvoli, sigurno ću otići da ga gledam.

Bastijan Švajnštajger je juče bodrio Anu protiv Japanke Doi, a evo šta je srpska teniserka rekla o „tajnom venčanju“ sa vezistom Bajerna.

Novak Đoković je u drugom kolu Rolan Garosa savladao Milera, a Luksenburžanin je osvojio neverovatan poen.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter