4
Domaći fudbal

BOŽOVIĆU SIBIR BLIŽI OD BEOGRADA: Gubernator ima jače adute od srpskog premijera

Objavljeno: 27.05.15 u 20:13

Kako prenosi portal Mondo crnogorski stručnjak Miodrag Božović ipak neće ovog leta preuzeti Crvenu zvezdu, uprkos pokušajima najviših državnih organa da ga uvere da bi to za njega bio pravi potez.

Razlog tome verovatno je i ponuda ruskog drugoligaša Tjumena koji želi Božovića na svojoj klupi poštio je cilj kluba iz ovog sibirskog grada da u narednoj sezoni juriša na plasman u elitu.

Kako saznaje ruski list Izvestija ideju da Božović preuzme ambiciozni klub podržao je i gubernator Tjumenske oblasti Vladimir Jakušev.

Božović je veći deo trenerske karijere proveo radeći upravo u ruskim klubovima, ali do sada su to sve bili prvoligaši poput Amkara, Moskve, Rostova, moskovskih Dinama i Lokomotive.

0
0

4 Komentara

  1. Za njega je Tjumen premija.Samo nece on tamo moci da napravi nesto narocito.A realno nije on ni za Zvezdu.Zvezdi treba mlad i fanatican trener, a ne jedan istroseni i prosecni .

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter