0
Košarka

FOTO:STARSPORT

VUJOŠEVIĆ: Biće napeto protiv Metalca, očekivao sam poziv selektora za svoje igrače

Objavljeno: 26.05.15 u 15:14

Trener košarkaša Partizana Duško Vujošević rekao je danas da očekuje tešku i napetu utakmicu protiv Metalca. 

Vujošević je takođe istakao da će njegov tim dati sve od sebe da nastavi niz dobrih rezultata u Superligi Srbije.

– Zaista se radi o trećoj po kvalitetu ekipi u Superligi Srbije. Znamo da će vladati veliko interesovanje za utakmicu, da će hala biti puna. Sve utakmice protiv Metalca ove godine su bile veoma teške i napete, neće se razlikovati ni sutrašnja – rekao je Vujošević novinarima u hali Pionir.

Crno-beli posle deset odigranih kola u domaćem šampionatu imaju devet pobeda, dok Metalac ima skor od šest trijumfa i četiri poraza.

– I jednoj i drugoj ekipi utakmica predstavlja igru prestiža, jer se Metalac dobro obezbedio kada je u pitanju treća pozicija, mi sa drugog teško da možemo gore ili dole. Bez obzira na sve to, naravno da ćemo pokazati najviše što možemo i najbolje što umemo da bismo branili rejting svog kluba i da bismo nastavili niz dobih partija – kazao je Vujošević.

Selekor košarkaške reprezentacije Srbije Aleksandar Đorđević danas je objavio širi spisak igrača za Evropsko prvenstvo. Na tom spisku su iz tabora crno-belih Dragan Milosavljević, Milan Mačvan i Nikola Milutinov.

– Jedini ko snosi odgovornost za rezultate tog tima je selektor i on ima pravo da po svom ukusu i izboru sastavlja tim. Nisam ga dobro ni sagledao ni proučio, ono što me najviše interesovalo je koji se igrači iz Partizana nalaze na tom spisku i to je ono što je bilo i očekivano – rekao je Vujošević. 

Partizan sutra od 18.00 gostuje ekipi Metalca u 11. kolu Superlige Srbije.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter