0
Tenis

ROLAN GAROS: Kraj na početku za Jelenu, greškama u poraz

Objavljeno: 26.05.15 u 17:19

Najveće razočarenje makar što se tiče srpskih tenisera i teniserki na startu Rolan Garosa je Jelena Janković koja je u 1. kolu poražena od bugarske teniserke Sesil Karatančeve.

Trenutno 104. teniserka sveta savladala je nekada nabolju na planeti rezultatom 2:0, po setovima 6:3, 6:4, posle svega sat vremena i 26 minuta igre.

26-godišnja Bugarka je dominirala u svim segmentima igre, bolje je servirala, imala je veći procenat osvojenih poena posle prvog servisa, imala je manje vinera (14/24), ali ej zato daleko manje grešila u odnosu na Jankovićevu koja je za 24 direktnih poena napravila čak 45 neiznuđenih grešaka u odnosu na 17 koliko ih je napravila Karatančeva.

Zanimljivo je da Karatančeva uprkos lošoj realizaciji poena na drugi servis (2/16) nije dozvolila Jankovićevoj da napravi više brejkova, odnosno Srpkinja je iskoristila samo tri od 10 prilika dok je sa druge strane Bugarka čak pet puta oduzela servis našoj teniserki (5/8).

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter