0
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

PROŠLE GODINE ZVEZDI, SADA PARTIZANU: Čuka ‘otima’ velike želje večitih

Objavljeno: 26.05.15 u 18:42

Osvajač Kupa Srbije i trećeplasirani klub u Jelen Superligi Čukarički, sve je aktivniji i kada su u pitanju prelazni rokovi pa potpuno ravnopravno ulazi u trku čak i sa Partizanom i Crvenom zvezdom.

Prošlog leta tada fudbaler kruševačkog Napretka Obeng Regan između ponuda Crvene zvezde i Čukaričkog odlučio se za onu koja je stigla sa Banovog Brda, a nešto slično moglo bi da se desi i ovog juna, samo što je umesto crveno-belih rival „brđana“ klub sa druge strane Topčiderskog Brda.

Naime, kako piše Mondo velika želja Partizana i čovek koji je srušio Crvenu zvezdu u Novom Pazaru Marko Jevtović na kraju će završiti u crno-belom dresu, ali Čukaričkog. Kako nekadašnjem igraču kulskog Hajduka naredne zime ističe ugovor sa Novim Pazarom uprava Čukaričkog je bila ekspeditivna ponudila je navodno 60.000 evra za Jevtovića što je Novi Pazar oberučke prihvatio.

Ostaje nam samo da sačekamo potvrdu ove vesti, a do tada može još dosta toga da se izdešava na relaciji Partizan – Čukarički pošto je srpski šampion zainteresovan za najboljeg strelca gradskog rivala.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter