2
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

PREDSEDNIK ZVEZDE: Delije su u pravu, uprava mora da odgovori navijačima

Objavljeno: 26.05.15 u 10:36

Navijači Crvene zvezde na poslednjem meču svog tima u Jelen Superligi Srbije, na utakmici sa ekipom Mladosti iz Lučana, razvile su serijal parola na kojima su postavile raznorazna pitanja Upravnom odboru.

Delije su Upravu pitale i „gde su skauti?“, „kako se biraju i dovode igrači?“, „omladinska škola – mnogo priče, malo rada?“, i još gomilu „kontroverznih“ stvari.

Predsednik Mijailović kaže da su sva pitanja na mestu.

– Naše pristalice su u pravu i njihovi zahtevi traže odgovore, kako bi Zvezda bila ono što svi očekujemo. I to najbolja na ovim prostorima – kaže Mijailović, prenose Novosti.

– Nećemo odustati od strategije koju smo usvojili na poslednjoj Skupštini, a uskoro treba da objavimo rezultate urađenog tokom prethodnog svakako teškog perioda. Zvezda postoji zbog svojih navijača i zato njihove stavove maksimalno uvažavamo – istakao je Mijailović.

Problemi Crvene zvezde nisu nestali po kraju sezone. Ekipa je bez trenera, a ko će naslediti Nenada Lalatovića u ovom trenutku deluje kao velika enigma.

0
0

2 Komentara

  1. Senilni starac se ulizuje kriminalcima sa severa …pa ti si deo te uprave koju je drzava postavila i koju zdusno pomaze finansiski a ti ako hoces da odgovoris ucini to celoj sportskoj javnosti i objasni odakle novac za licencu…Gasprom jos nije uplatio ni euro,prihod od karata ne postoji,drugih sponzora nema…

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter