0
Ostali sportovi

MITING U OSTRAVI: Pobeda i odličan rezultat Asmira Kolašinca

Objavljeno: 26.05.15 u 18:18

Po jakom lošim vremenskim uslovima danas je održan 54. Miting „Golden Spajk“ u Ostravi. Takmičenje je okupilo najveće zvezvde svetske atletike, medju kojima je bio i srpski reprezentativac Asmir Kolašinac. Nedavno renoviran stadion „Mestski“ okupio je preko 10.000 ljubitelja atletike.

Ionako je kiša neprekidno padala vicešampion Evrope u bacanju kugle uspeo je da nadmaši sve ostale takmičare i bude pobednik sa rezultatom 20.51 metar.

Pored poslednjeg hica koji je bio najdalji, Kolašinac je imao još dva ispravna, u prvoj seriji 20.18 metara i u petoj 20.32m.

– Ovo je moja prva pobeda na „world challeng“ mitinzima i zato mi je jedna od najdražih. Imao sam tu čast da istrčim pobednički krug tako da je ovo za mene dan za pamćenje. Rezultat je veoma dobar s obzirom da je bilo jako hladno vreme. Ovaj rezultat po ovako lošim uslovima obećava vrlo brzo i novi lični rekord, rekao je Asmir Kolašinac.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter