0
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

JEDAN NEĆE NA MARAKANU, DRUGOM SE ZVEZDA ZAHVALILA: Sve kraći spisak kandidata za sportskog direktora i trenera

Objavljeno: 26.05.15 u 17:39

Kao najozbiljniji kandidat za već mesecima upražnjeno mesto sportskog direktora Crvene zvezde spominjao se nekadašnji fudbaler ovog kluba Vlada Stošić koji je iumao nameru da za trenera postavi svog klupskog kolegu iz španskog Betisa.

Međutim, od cele priče sada je već izvesno neće biti ništa pošto je Sošić danas obavestio direktora kluba Zvezdana Terzića da nije u mogućnosti da se preseli u Beograd, a kao razlog se navodi to da njegova supruga Špankinja i maloletne kćerke ne žele da žive u prestonici Srbije.

Nakon ovakve Stošićeve odluke Zvezdi ostaje da se okrene planu B odnosno čelnici kluba će pokušati da privole Mitra Mrkelu da se prihvati posla.

Sa druge strane uprava kluba je po svemu sudeći na sinoćnjem sastanku Upravnog odbora odlučila da ne angažuje stranog trenera pa je Norvežanin Trend Solid obavešten da raniji dogovor otpada iako je nekadašnji trener Olimpijakosa i Rozenborga već imao rezervisanu kartu za Beograd.

Želja uprave kluba je da ekipu naredne sezone vodi domaći stručnjak odnosno u opticaju su samo dva imena, Zoran Filipović sa nešto većim šansama i Milovan Rajevac koji bi takođe mogao da bude rešenje, dok se od Milorada Kosanovića po svoj prilici odustalo.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter