0
Evropske lige

FOTO: twitter.com/premierleague

HARI KEJN: Moram naredne sezone da budem još bolji

Objavljeno: 26.05.15 u 09:23

Mladi napadač Totenhema, Hari Kejn, iza sebe je ostavio sezonu prekretnice u kojoj je fantastičnim nastupima obezbedio sebi mesto u reprezentaciji Engleske.

Ovaj 21-godišnji momak je tokom sveže okončane sezone postigao 31 gol u svim takmičenjima. Ipak, kako smatra, naredne sezone mora da bude još bolji. 

Iako je zaista igrao na najvišem nivou, nije mali broj stručnjaka koji veruju da je Kejn „čudo koje traje jednu sezonu“, pa je fudbaler londonskog tima više nego motivisan da kritičarima zatvori usta.

– Oduvek sam bio vredan radnik. Želim da nastavim da napredujem i to ću uvek pokušavati – istakao je Kejn.

– Sve te priče me pomalo bedače. Maksimalno sam skoncetrisan na to kako da budem bolji sledeće sezone. Nadam se da ćemo napredovati i kao tim – ističe novi član selekcije „Gordih albiona„.

Kejn je postao prvi igrač Totenhema koji je postigao 21 gol u sezoni od Tedija Šeringema, Jurgena Klinsmana i Gareta Bejla

– Gotovo da mi je neverovatno što me ljudi spominju u istoj rečenici sa tim fudbalerima. To je ludo. Smatram da ni izbliza nisam na tom nivou još uvek – skroman je Kejn.

– Jasno je da je i za mene samog ova sezona neverovatna i da je neću zaboraviti. Ipak, ispred mene je dugačak put. Pokušavaću da premašim ovogodišnji rezultat – podvukao je Kejn.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter