2
Domaći fudbal

ZVEZDA DOBIJA SPORTSKOG DIREKTORA: Terzić pregovara sa članom legendarne generacije

Objavljeno: 25.05.15 u 19:46

Bivši igrač Crvene zvezde Vlada Stošić pregovora sa Zvezdanom Terzićem o mestu sportskog direktora kluba.

To mesto je u Zvezdi upražnjeno od kraja 2013. godine, a legenda generacije iz Barija i Tokija ima iskustva na toj funkciji. Podsećamo, bio je direktor španskog Betisa.

– Očekujem danas ili eventualno sutra da donesem konačnu odluku hoću li prihvatiti ulogu sportskog direktora re- kao je Stošić za Novosti.

Ukoliko preuzme tu funkciju, prvi zadatak biće mu da pronađe novog trenera. 

– Rano je da pričam na temu trenera pošto još nisam preuzeo funkciju. Treba da dogovorimo neke detalje, a jasno je da nema mnogo vremena i prvo želim da završim pregovore sa rukovodstvom – poručio je Stošić.

Zvezda je daans zvanično dobila licencu za nastup u Evropi, a mogla bi i sportskog direktora…

0
0

2 Komentara

  1. Zašto uprava toliko pregovara sa Stošićem (izuzetno ga cjenim koa bivšeg igrač),zar nismo prije dve godine doveli jednog , pa ša je napravio. Zašto nismo uzeli Mrkelu tu je poznaje naše igrače, bojimse da će stole dovesti neke strane igrače koji će biti promašaj kao i stotinu u zadnjh desetak godina. Trenera imamo Pižona ili Rajevca neka uzme Koromana za pomoćnka i imamo budućnost.Ostaviti našu mladost baš sve dovesti tri četiri igrača da naprave kvalitet i uzimamo i prvenstvo i kup. Strance nikako!!!
    Veliki pozdrav svim delijama i igračima svih klubova sd crvena zvezda.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter