0
Evropske lige

PROBLEM ZA JUVE: Stameni štoper u ‘trci sa vremenom’ kako bi bio spreman za finale Lige šampiona!

Objavljeno: 25.05.15 u 14:17

Iskusni nosilac odbrane Juventusa i italijanske reprezentacije Andrea Barzalji mogao bi da propusti finalni duel Lige šampiona protiv Barselone zbog povrede koju je zadobio u meču sa Napolijem prethodnog vikenda.

Italijanski štoper bio je primoran da već na poluvremenu meča protiv Napolija napusti igru, jer je osetio jak bol u desnoj nozi zbog kog nije mogao da se kreće adekvatno. U ponedeljak su odmah urađene prve analize i ustanovljeno je da 34-godišnji Barzalji ima nagnječenje mišića prvog stepena, te će odsustvovati sa terena u naredne dve nedelje.

Baš zbog toga u pitanje je doveden njegov nastup u finalu Lige šampiona protiv Barselone, koje se igra 6. juna u Berlinu.

– Barzalji se od juče nalazi pod specijalnim tretmanom i svi u medicinskom osoblju će biti koncentrisani na svakodnevno praćenje njegovog fizičkog stanja, kako bi bio osposobljen za junsko finale Lige šampipona – rekli su u Juventusu.

Andrea Barzalji već je nekoliko puta odsustvovao sa terena ove sezone zbog problema sa člankom, zbog čega nije previše utakmica počinjao u startnoj postavi. U Juve je stigao 2011. iz Volfsburga i od tada je učestvovao u četiri vezana Skudeta koje je ‘Stara dama’ osvajala u isto toliko prethodnih godina.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter