1
Domaći fudbal

Foto: FK Partizan

MILINKOVIĆ OSTAJE CRNO-BELI: Nastavljamo sa uspesima, želimo i korak dalje u Evropi

Objavljeno: 25.05.15 u 16:58

Šef stručnog štaba Partizana, Zoran Milinković, imao je ugovor od aprila, kada je seo na klupu timua iz humsle, do isteka prolećnog dela sezone. Kao što je i nagoveštavano, produžio je saradnju sa crno-belima i to na još dve godine, pošto je danas potpisao novi ugovor u prisustvu generalnog direktora crno-belih Miloša Vazure. 

 

Posle osvojene titule šampiona Srbije, novi dogovor je brzo postignut. Ne treba naglašavati da je saradnja produžena na obostrano zadovoljstvo.

– Rekao sam odmah po dolasku u Partizan i sada mogu samo da ponovim: ispunio mi se san, koji je dodatno ulepšan šampionskim trofejom. Velika mi je čast što sam dobio priliku da radim u klubu u kome sam odrastao i mogu samo da obećam da ćemo, i moj stručni štab i moja malenkost, na krilima trofeja koji je vraćen gde mu je i mesto, učiniti sve nastavimo sa uspesima i napravimo korak više u Evropi. To je uostalom ambicija svih u klubu – jasan je Zoran Milinković.

Milinković sada može na miru da se posveti predstojećem prelaznom roku, kao i kvalifikacijama za Ligu šampiona. Partizan startuje od 2. kola već polovinom jula, kada kreće i Superliga Srbije po novom sistemu.

 

 

 

 

 

 
0
0

1 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter