0
Evropske lige

MANUEL PELEGRINI: Ne mora da znači da Jaja Ture i Džejms Milner odlaze

Objavljeno: 25.05.15 u 10:21

Šef struke Mančester sitija, Manuel Pelegrini, uveren je da tandem njegovih iskusnih igrača sredine terena, Džejms Milner i Jaja Ture, za koje se unazad nedeljama spekuliše kako će otići iz kluba, i dalje može da igra na vrhunskom nivou i da mogu da ostanu u klubu.

Ekipa Mančester sitija okončala je sezonu u nedelju trijumfom nad Sautemptonom od 2:0 na „Etihad“ stadionu.

U startnoj postavi „Građana“ našli su se i Džejms Milner i Jaja Ture, ali su na poluvremenu zamenjeni. Publika ih je, kao da se pozdravlja, nagradila gromoglasnim aplauzom za sve što su u prethodnih nekoliko godina učinili za klub.

Kao što je poznato, Ture je povezivan sa brojnim klubovima iz i izvan Premijer lige, pre svega sa Interom. A za Džejmsa Milnera, koji u junu ostaje bez ugovora, šuškalo se da će otići u Arsenal.

Ipak, Argentinac ne veruje da će Jaja i Miler zaista napustiti klub.

– Ako mene pitajte, ja verujem da je jedini igrač koji se oprostio bio Frenk Lampard. Jaja se vratio posle povrede od 15 dana, bio je jako umoran i nije mogao da završi poslednji meč. Nisam želeo da rizikujem sa povredom, zbog toga je izmenjen – istakao je Pelegrini.

– Milner je dobio udarac u koleno, što je prozrokovalo veliku bol, pa nije ni on mogao da okonča meč. Videćemo još, ne samo za njih dvojicu već i za ostatak tima, ko će ostati a ko ne. Ali, razlog njihove izmene nije bio taj da bi dobili priliku da se oproste od navijača – insistira Pelegrini.

– Džejms je rekao da će doneti svoju odluku na kraju sezone. Sve zavisi od toga šta želi u budućnosti. On je važan igrač, davao je mnogo za nas tokom cele sezone. Međutim, ja sam svestan da on mora da uradi ono što je najbolje za njega – kaže Pelegrini.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter