0
Evropske lige

LEPOTA OSTRVSKOG FUDBALA: Ovosezonska magija Premijer lige stala je u 150 sekundi (VIDEO)

Objavljeno: 25.05.15 u 14:00

 Engleska Premijer liga i ove sezone donela je mnogo uzbuđenja gledaocima širom sveta, a ova 2 i po minuta pokazuju zašto toliko volimo ovo takmičenje.

Jučerašnjim utakmicama poslednjeg kola Premijer lige završena je još jedna izuzetno uzbudljiva sezona, sa puno impresivnih poteza i dešavanja kako na terenu, tako i van njega. Oprostili smo se od legendi ovog takmičenja Stivena Džerarda, Frenka Lamparda, Didijea Drogbe, a potezi koji su se našli u ovom fenomenalnom videu dokazali su da je Premijer liga, van konkurencije, ipak najbolja u Evropi.

Svoje mesto u ovoj kompilaciji poteza našao je i Dušan Tadić, fudbaler Sautemptona koji je imao sjajnu sezonu u Engleskoj, a njegova proslava gola protiv Mančester Junajteda izazvala je veliku pažnju tamošnje javnosti. Naravno, nije moglo da prođe bez Čelsijeve proslave titule, čiji su veliki deo bili srpski reprezentativci Branislav Ivanović i Nemanja Matić.

 Sigurni smo da ćete ovaj video odgledati u jednom dahu, jer sa Premijer ligom je uvek tako.

https://www.youtube.com/watch?v=NwJ0r6yyVCw

(youtube / BeanymanSports)

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter