11
AdmiralBet ABA Liga

FOTO: STARSPORT

KRIZA: Košarkaši Crvene zvezde platu viđaju kao 29. februar, evo koliko im se duguje

Objavljeno: 25.05.15 u 11:08

Košarkaši Crvene zvezde dominirali su regionom, a kvalitet su potvrdili osvajanjem ABA lige pobedom nad Cedevitom sa 3-1 u finalnoj seriji.

Međutim, postoje dve strane medalje. Onu zlatnu smo svi videli, pošto je klub bio nemilosrdan prema svojim rivalima i uz ABA ligu navijačima je doneo i Kup Srbije.

Ona tamna tek sada izlazi na površinu.

Naime, Crvena zvezda svojim košarkašima duguje čak pet mesečnih plata, piše Informer. 

– Postoje određena kašnjenja, ali će to biti regulisano – rekao je predsednik Miloš Ninković.

Naime, košarkašima Crvene zvezde klub duguje između četiri i pet plata, a šef struke Dejan Radonjić dobio je samo dve mesečne zarade od početka sezone.

Da se situacija polako otima kontroli najbolje svedoči podatak da pojedini igrači crveno-belih imaju potraživanja još iz prošle sezone. 

– Postoji li neki klub u Srbiji koji ne kasni sa isplatama? Takva je situacija u zemlji i normalno je da se odrazi na sve, pa i na Crvenu zvezdu. I nije to ništa čudno. Postoje određena kašnjenja prema igračima i treneru, ali to će sve biti regulisano. U javnosti je stvorena slika da je država naš bankomat, ali to nije istina – rekao je Miloš Ninković za Informer.

U košarkaškim krugovima se odavno spekuliše da su samo Amerikanci Markus Vilijams i Čarls Dženkins redovni na kasi.

 – U Crvenoj zvezdi nije praksa da se razdvajaju domaći i strani igrači. Svi imaju jednaku ulogu u klubu i svako doprinosi na svoj način. Ne bi bilo fer da se plate isplaćuju strancima, a da se ne isplaćuju domaćim igračima. Zajedno moraju da budu i kad je dobro i kad je loše – istakao je Ninković.

0
0

11 Komentara

  1. Dugo nam je i trajao ovaj fmp…
    Za koga posle navijati? Voša? I ona je crveno bela, još samo da prihvati grb i barem malo modifikuje ime!? Ne znam ni sam…

    0
    0
    Odgovori
  2. doni, u pravu si ( ne citam dok pisem a sa starijim ljudima sve je moguce … pa i ovakve greske … ) , najbitnije je da si razumeo da: covicu-prvom coveku kkcz: telekom iz zeleznika niko NE ZNA funkciju , jer je ON predsednik kkcz – kosarkaskog kluba iz sdcz na adresi ljutice bogdana beograd . sa ovim se slazes ? hvala i pozdrav.

    0
    0
    Odgovori
    • Nestvarno je, koliko se vi grobari brinete o raspodeli funkcija u Zvezdi ,svako od vas zna i PIB i MB i platu cistacicama .. I sad si kao nekog posekao i nasekirao sa ovim komentarom. Pa koga je briga za to ,aman !

      0
      0
      Odgovori
    • Mene zanima koliko se državnih para slivalo, a i dalje se sliva u KK Partizan, u kojem vedri i oblači, jedan strani državljanin kojeg odlikuje vrlo primitivno ponašanje, kojem se takođe ne zna funkcija. Moglo bi se reći da je multipraktik. Šta više, zanima me gde se odliše ti milioni ? To je mnogo zanimljivija tema.
      Da se ne razumemo pogrešno, o Čoviću mislim sve najgore još od kada je bio rukovodilac u fabrici ILR Železnik…a ne kao većina Partizanovaca od kada je uradio ribrending KK Crvena Zvezda. Stoga svi komentari slični Vašem nemaju nikakav kredibilitet.

      0
      0
      Odgovori
  3. IZMISLJENA PRICA …drzava jeste kkcz:telekom iz zeleznika bankomat . covek bi mogo i da poveruje u ovu pricu s obzirom da je situacija u Srbiji takva kakvu je ninkovic predstavlja … ALI … prvi covek ( jer mu se funcija nezna … ) skoro nam isprica pricu o finasijskim uspesima – domacinskom poslovanju…a to je sve propraceno sportskim rezultatima i uspehom … KO OD NJIH DVOJICE LAZE ??? ninkovic . ON je dobio zadatak da ublazi pritisak javnosti o trosenju OPLJACKANIH narodnih para na klub iz predgradja. nece valjda prvi covek kkcz:telekom naciju da laze , kod njega je sve transparentno kako voli da kaze …

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter