0
Evropske lige

FOTO:STARSPORT

‘KOP’ GA ZOVE NA ‘ENFILD’: Navijači vide srpskog vezistu u Liverpulu!

Objavljeno: 25.05.15 u 15:20

Kako se većina velikih fudbalskih liga završava, već se krenulo sa transfer spekulacijama za ovo leto. Poznati navijački sajt Liverpula ‘Empire of the Kop’ sastavio je listu potencijalnih pojačanja za „crvene“ iz Italije i na tom spisku se našao i srpski fudbaler Ivan Radovanović, koji nastupa za Kjevo.

Lista je sastavljena tako da je iz svakog kluba Serije A izabrano po jedno realisitčno pojačanje koje bi naredne sezone moglo da nastupa za klub sa Enfilda uz obrazloženje. Sajt je srpskog fudbalera Ivana Radovanovića video kao potencijalnu zamenu za Lukasa Leivu koji bi mogao da napusti Liverpul ovog leta.

Ovaj 26-godišnji srpski internacionalac je tipičan izvorni zadnji vezni. On je beskompromisan igrač kojeg verovatno ne bismo doveli posebno teško. Ukoliko Lukas Leiva napusti klub tokom letnjeg prelaznog roka, što su mediji već nagovestili, ovaj momak bi mogao da bude iznenađujuća zamena navodi ‘Empire of the Kop’.

Radovanović je ove sezone bio jedan od najstandardnijih prvotimaca Kjeva koji trenutno zazima 14. mesto i u poslednjem kolu u nedelju gostuje Fiorentini.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter