12
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

KAPITEN NAPRETKA: Umesto da se golom oprostim od Kruševljana, čeka me bitka za opstanak!

Objavljeno: 25.05.15 u 22:09

Da je za fudbal ponekad zaista potrebna i sreca dokaz je jučerašnji meč između kruševačkog superligaša Napretka i fudbalskog kuba Rad. Lomilo se pod Bagdalom čitavih devedeset minuta ali je sav trud, bar kako rezultat kaže, ostao uzaludan po „čarapane“. Ekipa sa Banjice odnela je ceo plen kući.

-Činjenica da smo izgubili teža je ako joj se pridoda veliki broj nerealizovanih šansi koji nas, nažalost, prati tokom čitavog prvenstva. Naše utakmice su dinamične, lepe za gledanje ali mi je žao navijača koji na kraju ipak sa stadiona odlaze nezadovoljni rezultatom- istakao je kapiten Napretka Marko Paunović koji je juče obradovao publiku sjajnim golom glavom i time smanjio vođstvo Rada na 3:2 savladavši golmana u 62.minutu.

Ostao je Paunović u šesnaestercu nakon prekida i tu je nastao hoas. Posle gužve ispred gola protivnika lopta je završila u mreži. Još jednom je Paunović mogao da pošalje loptu u mrežu u 86.minutu ali je ona putovala do prečke. Pokazao je juče stameni štoper i kapiten crvenih kako se u teškim momentima pruža maksimum za svoj klub pa je najveća opasnost bila upravo od njega. Nakon postignutog gola, već klonula publika, skočila je na poziv kapitena i aplauzom pokušala da pomogne ekipi ali do kraja se rezultat nije menjao.

Pred fudbalerima Napretka je sada baraž za opstanak i dvoboj sa Metalcem iz Gornjeg Milanovca.

– Baraž je ples po tankom ledu. Nema više izgovora, niti prava na grešku. Redundantno je govoriti o krivici i bilo čemu osim pobede kao imperativa u meču sa Metalcem. Nažalost, naše kolege ce na odmor a mi u tešku borbu. Napredak ima mlad tim a ovo će osim lekcije, biti otrežnjenje pojedinim igračima da fudbal shvate kao posao a ne kao kartu za provod i slično. Sve i da je tako, ta karta je jednosmerna. Mislio sam da će mi ovo biti poslenja utakmica u dresu Napretka ali igraću još dve, po svemu sudeći. Zelja mi je bila da se golom oprostim od navijača koji su juče, iako ljuti, možda i tužni, meni uzvratili aplauzom i hvala im na tome –završava Paunović.

Susret sa Metalcem zakazan je već za predstojeću subotu u Gornjem Milanovcu, a Paunović će, kako to obično biva ponovo pretiti iz prekida ili možda i izneti loptu i krenuti u napad, sto mu takođe nije strano.

0
0

12 Komentara

  1. Decko je strasan igrac,leva,desna,miran na lopti ima sve predispozicije da postane ozbiljan igrac,mislim da je Bundes prava liga za njega,Napred Paune,ocekujemo gol protiv Metalca,Jakuze su uz tebe

    0
    0
    Odgovori
  2. Ja sam gledao par napredkovih utakmica to je jedna velika rupa i ne vidim smisao u njegovoj igri, covek pokusava dugim loptama da spoji napadace a ne zna po putu da ide. Strasno!

    0
    0
    Odgovori
  3. Majstore,nisu momci Zvezdi dali bodove,nego su vama uzeli… U tome je velika razlika… Ajde Lale kad nisi uspeo sa nama,opstani sa „CARAPANIMA“

    0
    0
    Odgovori
  4. Prosle godine ste dali bodove zvezdi zarad odlaska tralalatovica u tu rupu e pa sada je dosla naplata. Ispadajte napolje iz lige to ste i zasluzili.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter