4
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

‘GORI’ U LJUTICE BOGDANA: Tončev ‘opleo’ po Lali, dovodi klupsku legendu na mesto trenera

Objavljeno: 25.05.15 u 11:23

Odlazeći trener Crvene zvezde Nenad Lalatović na poslednjoj konferenciji za medije sa mesta šefa struke crveno-belih izjavio je kako taj klub ne bi trebalo da angažuje inostranog trenera.

On se na taj način indirektno osvrnuo na izjave člana uprave, Ivice Tončeva, koji se zalagao ne samo za inostrana rešenja, već za angažman nekadašnjih rukovodioca Partizana, Slaviše Jokanovića ili Miroslava Đukića.

U razgovoru za list Blic, Tončev je odlučio da odgovori Lalatoviću.

– Vidim da je Lalatović rekao kako nije dobro da dovedemo Norvežanina Solida. Ne može on o tome da odlučuje. Zvezda ima upravu i ona odgovara za takva pitanja. Reći ću vam samo ovo – ja sam već Upravnom odboru predložio trenera, i to našu legendu, a videćemo šta će od toga biti. Neću o imenu, mogu samo da kažem da nije ni Dragoslav Šekularac, ni Vladimir Petrović, ni Dragan Stojković – rekao je Tončev.

Osim što je Lalatović naveo da „ne želi da hvali nikoga iz tabora Partizana“, odlazeći šef struke crveno-belih kazao je i da „nikog od članova uprave Zvezde nije video već pola godine“.

– Zašto to ranije nije rekao kada smo ređali pobede, nego sada kada je titula izgubljena. Što bih se ja viđao uopšte sa njim? Nisam ga video ni kada je dolazio, ni sada, to prosto nije u mom opisu posla. Bolje neka kaže zašto nije uspeo da napravi igru. Ona se nije razlikovala od ekipa sa dna tabele, ni u jednoj utakmici nisam čuo aplauze sa zapada – istakao je Tončev.

Upravni odbor Crvene zvezde zaseda danas u 17:00 sati a nakon toga javnost bi trebala da ima više saznanja o novom treneru kluba s Marakane.

0
0

4 Komentara

  1. Onog momenta kada je imenovan Lalatovic za trenera,videlo se da uprava kluba ne ide na rezultat,vec na srozavanju i zaduzivanju kluba.

    0
    0
    Odgovori
  2. a ko je tončev koja je on legenda.možda s kokezom legenda u pljuvanju udalj.budi ti trener ekipe koja nema prve igrače

    0
    0
    Odgovori
  3. Pitanje za Ivicu Tončeva… Ako ste vi iz uprave odgovorni za imenovanje prvog trenera, bili a i sada ste, zbog čega tu odgovornost sada ne iskažete svojim ostavkama. Evo i ja se slažem da Lalatović nije (još uvek bio) trener za Zvezdu. Žestoko ste pogrešili sa izborom Lalatovića i niko od vas me nije ubedio u znanje, struku i dobre namere, tako da sam siguran da ćete i ovog puta sigurno pogrešiti u izboru trenera. Ako ste zaista odgovorni, to pokažite i na delu. Idite iz naše Zvezde ODMAH i ne okrećite se za sobom!!!

    0
    0
    Odgovori
  4. Svaka čast g-dinu Tončevu koje Lalatović da on raspravlja koće da ga menja,on je pokazao svoje čak i bolji treneri nisu dobili ovoliko kredita kao ovaj d***l od trenera ni igre ni rezultata,unosio je nervozu u ekipu,čak mislim da je upropastio i Bosančića koji mu je na poslednjoj utakmici pokazao kakav je majstor i on i Stojanović s takvim vedetama je partizan osvojio titulu(Babović i S.Ilić)glupana izbaciti iz Zvezde(mnogo je propustio u svojoj karijeri od fudbalske azbuke do kulture na konferencijama,ma on nema ništa

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter