21
AdmiralBet ABA Liga

FOTO: STARSPORT

DV: Draža je rehabilitovan pa nema reakcija, zato ne treba da čudi što se ne reaguje na uništavanje Partizana!

Objavljeno: 25.05.15 u 23:00

Trener Partizana, Duško Vujošević imao je spektakularnu konferenciju za novinare posle pobede nad FMP Železnikom 81:67.

Šef stručnog štaba crno-belih se prvo osvrnuo na utakmicu sa „panterima“.

– Uz svo poštovanje ekipa kao što su Konstantin ili u manjoj meri i Mega, a u koje spada i FMP, sasvim je normalno da Partizan pobedi. Jači je tim. Sa druge strane da bi se razlika u kvalitetu sa papira prenela na teren potrebno je da ekipe igraju sa istom motivacijom. Protivnici su rasterećeni i maksimalno motivisani protiv nas. Prioritet je da ostave dobar utisak i tu ide ona trenerska poštapalica da što skuplje prodaju kožu – rekao je Vujošević, a prenele su Novosti.

Trener šampiona Srbije se potom prebacio na odnos države prema Partizanu.

Petar Handke je dobio od Siniše Malog i Gorana Vesića dres Crvene zvezde. To je ono što sam pričao jedan narod, jedan klub, jedan vođa. Takav tretman ima Partizan. Čak i tretman koji je dat fudbalskom klubu je laka anestezija da se ne vidi šta se radi sa košarkaškim klubom. To je sve počelo na finalnom turniru ABA lige kada je ugošćen gospodin Bertomeu i kada je ekipa ugošćena kod premijera, pa se pravila organizacija fajnal fora. Verovatno nije planirano da Partizan to igra. Država pomaže nekome, a Partizan treba da se ugasi. Evo Draža je rehabilitovan, nema reakcije, sve prolazi bez rekacije, pa izgleda i to što se radi sa Partizanom će proći bez rekacije. To je naš suštinski problem u koji smo dovedeni – zaključio je Vujošević.

0
0

21 Komentara

  1. За време Спсовско-досовске Србије преподобном Дулету ништа није сметало.Сад му смета и Дража ! Жали се хрватском сабору !

    0
    0
    Odgovori
    • Inače Zvezda je pravi „Srpski -četnički “ klub. Osnovao je Pop Đujić a prvobitno ime je bila “ Crna Kokarda“ !

      0
      0
      Odgovori
      • Иначе Звезда је основана као клуб грађанске Србије и београдске омладине.Први играчи Фк Црвена Звезда били су играчи предратних београдских клубова Бск-а и Југославије.То је опште позната ствар !

        0
        0
        Odgovori
    • Za vreme DOS-a i SPS-a ste vi gospodo napravili dug od 20 miliona evra,dajte vi nama po sezoni dva miliona eura kao sto je Tadic davao vama i mi cemo igrati final four E.L.
      Ostavili ste Partizan bez sponzora,kako vas nije sramota,a u zvezdu nagurali 6-7 miliona eura i opet nista,dovukli se do top sesnaest .

      0
      0
      Odgovori
  2. Pa ja ne mogu da verujem…..godinama ste uzimali titule niko iz zvezde rec nije rekao a sad kad je zvezda ojacala i tu je gde treba da bude odmah kukate i kmecite kako sve pare idu u zvezdu….gde su pare od silnih evroliga i liga sampiona, prodali ste u fubalu 10x vise igraca od zvezde i opet ste u debelom minusu jer vam je i za to kriva zvezda?

    0
    0
    Odgovori
  3. Dejane!To sto se desava u Kumanovu desava se i u K.Mitrovici,desava se svuda gde arnauti uz pomoc zapada rade sta hoce,ali ipak su ovo sportske vesti i nema mesta takvim pitanjima.Pozdrav tebi.MKD

    0
    0
    Odgovori
  4. Vama ovo sto se desava je malo,vas treba unistiti do stepena dokle ste vi unistavali ZveZdu,da dodjete u situaciju dac se borite za opstanak u ABA kao sto je Zvezda JER TO STO STE VI kao klub uz direktivu Tadica radili Zvezdi to niko neradi,kmeci Dulo koliko hoces,i u fudbalu nije trebalo da vas ostave da vratite titulu nipokoju cenu.Pozz.MKD

    0
    0
    Odgovori
  5. Dule vas poraz na final fouru i Bartomeu nemaju nikakve veze,mi smo vas dobili posteno,manje vise lagano!!!Verovatno je i sada posle -16 Bartomeu kriv.Unistavali ste i vi Zvezdu od 2003,predsednik je dolazio na vase meceve,stezao misice i delio vase dresove pa niko nije kukao.Sta se samo radilo sa fudbalskim klubom,kosarkaskim,vaterpolo je bio ugasen,pa sto tada kolekcionaru skupocenih slika nisi trazio isti tretman?!!!Licemer si najgori,gde su pare od evrolige i prodatih silnih igraca,samo ste krali dok su Boris i Ivica trpali!!!!Sada malo mi trpamo!!!!

    0
    0
    Odgovori
  6. Ljubo
    25. May 2015. 23:59
    Draza i Partizan nista zajednicko nemaju,sport i politika?Cudni komentari Duleta.

    LJubo,Krcun je streljao drazu unistio jednu ideologiju, sada krcunova zvezda pokusava isto sa partizanom………ima logike,ko ima imalo mozga

    0
    0
    Odgovori
  7. Bojane a sta je on to rekao pogresno pa je za lecenje? leci on vas 15 godina pa izgleda jos niste izleceni i oduceni od kosarke treba vam jos par godina lecenja…

    0
    0
    Odgovori
    • Nekada su takve kao vas premijer i vlasnik malog privatnog klub(ov)a slali direkt na goli otok, a danas vode drzavu i otimaju od njenog naroda milione da zadovolje svoju sujetu i sipaju u klub koji vole i SAMO taj klub, i svoje dzepove naravno…

      0
      0
      Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter