0
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

DAN ODLUKE: Partizan danas raspravlja sa Milinkovićem o nastavku saradnje

Objavljeno: 25.05.15 u 10:55

Trener Partizana Zoran Milinković danas će razgovarati sa čelnicima kluba oko produžetka saradnje sa klubom sa kojim je osvojio šampionsku titulu u Jelen Superligi Srbije.

Prošle sedmice crno-beli su produžilo ugovore sa kapitenom Sašom Ilićem i golmanom Živkom Živkovićem, a u toku današnjeg dana saradnja bi trebalo da bude obnovljena i sa šefom struke Zoranom Milinkovićem, saznaje list Sport.

Trener „Parnog valjka“ će najverovatnije staviti „autogram“ na dvogodišnji ugovor, posle čega će se posvetiti prelaznom roku i pripremi ekipe za evropske kvalifikacije.

Milinković je u Humsku stigao pre dva i po meseca, kao zamena za Marka Nikolića, koji je otušten uprkos činjenici da je imao dva boda prednosti u odnosu na Crvenu zvezdu.

Milinković je pristao da preuzme ekipu do kraja sezone, uz uslov da se saradnja produži ukoliko Partizan osvoji šampionsku titulu i obe strane budu zadovoljne učinkom na kraju takmičenja.

Kako je primarni cilj i ispunjen i pehar namenjen najboljem timu u zemlji ponovo prigrljen sa dve ruke, bez obzira što je novi šampion pao u finalu Kupa Srbije, treneru će biti produžen ugovor i date odrešene ruke u izboru pojačanja u predstojećem prelaznom roku.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter