1
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

BOGIĆ DEFINITIVNO ODLAZI IZ BORCA: Bez plate sedam meseci, situacija je neizdrživa!

Objavljeno: 25.05.15 u 16:37

Dosadašnji trener Borca Bogić Bogićević potvrdio je jučerašnje reči po završetku poslednje ligaške utakmice da odlazi iz Čačka zbog teške finansijske situacije u kojoj se klub nalazi.

– Nismo primili platu sedam meseci, ovu godinu smo nekako izgurali, borili se kako smo znali i umeli, ali ja više nemam strpljenja ni nerava. Situacija je postala neizdrživa – rekao je Bogićević novinarima, kao i da još nije dobio ponudu za angažman u drugom klubu.

Borac je u nedelju odigrao nerešeno 3:3 sa Partizanom u poslednjem kolu domaćeg šampionata i tako opstao u Superligi Srbije. Bilo je teško, ali…

– Mislim da je ovo jedna od najboljih igara Borca ovog proleća. Mi smo igrali pod velikim pritiskom, ali smo uspeli da postignemo tri gola i mislim sasvim zasluženo ostvarimo cilj. Čestitam igračima koji su u dosta teškim uslovima izborili opstanak i možemo biti ponosni na ono što smo uradili u proteklim mesecima. Drago mi je da smo remizirali sa najboljim timom u ligi i ostvarili cilj u mojoj verovatno poslednjoj utakmici na klupi Borca – rekao je Bogićević.

Bogićević (60) je rođeni Čačanin, u kojem je bio od novembra 2013, uveo ga u JSL, a misuju je završio krajem ove sezone.  U karijeri je trenirao i Donji Srem i Javor.

0
0

1 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter