9
Domaći fudbal

FOTO: YouTube/Printscreen/VisekrunaTV

TO SE ZOVE BORBA I ŽELJA: Nigerijac izginuo kako bi dokazao da zaslužuje dres Zvezde (VIDEO)

Objavljeno: 24.05.15 u 23:15

Mediji već danima spekulišu o tome da je napadač Mladosti iz Lučana Patrik Eze Frajdej na meti Crvene zvezde, a Nigerijac je danas „izginuo“ na stadionu „Rajko Mitić“ kako bi dokazao da zaslužuje pažnju najtrofejnijeg srpskog fudbalskog kolektiva.

Naime, špic iz Afrike je od samog početka „kidisao“, pokušavao da stigne do svake lopte, o čemu govori i snimak iz 33. minuta kada je Pavlov zatresao mrežu gola Kahrimana. Lučanci su povukli brz kontra napad, Jovanović je loptu sa strane po zemlju ubacio u peterac, a Frajdej, koji je video da će ona stići do njegovog saigrača Pavlova, je fanatično uklizao kako bi postigao pogodak da se zamalo povredio. Svega deset minuta kasnije Nigerijac je ponovo pokušao da dođe do lopte i prilike za gol, ali se tada ozledio i u 44. minutu je očajan napustio igralište.

(Izvor: YouTube/Visekruna TV)

Ipak, Patrik Eze Frajdej ne bi trebalo da očajava, prvi je strelac Jelen Superlige sa 15 postignutih golova. Na skeneru Crvene zvezde je sigurno, ali će morati da sačeka odluku uprave sa stadiona „Rajko Mitić“.

Patrik Eze Frajdej ima 22 godine u Srbiju je stigao pre dve godine i igrao je za Rad i Napredak. Punu afirmaciju je stekao u Mladosti gde je ove sezone odigrao fenomenalno i skrenuo pažnju Crvene zvezde na sebe. Danas mu se nije posrećilo da postigne gol…

Crvena zvezda je u poslednjem kolu Jelen Superlige Srbije savladala Mladost iz Lučana 3:1, Delije su upravi poslale jasnu poruku, kao i najmlađim igračima crveno-bele porodice, a od stadiona „Rajko Mitić“ se oprostio i Darko Lazović.

0
0

9 Komentara

  1. On u tandemu sa Jovicem bi bio odlican u Zvezdi.Jovic bi kod mene bio klasican centarfor a ovaj Frajdej poluspic jer je izuzetno pokretljiv, prodoran, zna i da napravi dribling, sve u svemu njih dvoica bi kod mene dali zajedno 40 komada , samo treba napraviti igru za njih dvoicu a ne kao Lalatovic da za 2 meseca priprema i celo prvenstvo nije znao da napravi ako ne prepoznatljivu igru onda bar igru na “ foru“

    0
    0
    Odgovori
  2. Ne adekvatan naslov“izginuo“,jednostavno Patrik je takav igrac,paklen kakav se ne vidja na nasim terenima.Cestitam mu titulu strelca lige i zelim svu srecu u narednom periodu,on je to zasluzio sjajan je Covek.SRECNO!!!

    0
    0
    Odgovori
  3. …hahahaha….aloooo…hot-sportovci….da li primecujete koliko ste jadni i bedni….skoro kao ta vasa zvezda, koju toliko favorizujete i velicate….nigerijac „izginuo“ da bi dokazao da zasluzuje dres RASPALE zvezde…pa odakle vam informacija da ce on doci u vasu musavu zvezdu….lupaetate k’o maksim po diviziji. Drago mi je sto moram da vas razocaram, nigerijac je vec zavrsio posao sa Partizanom…toliko o tome, a vi nastavite da pisete o Lazovicevim suzama….o Lalatovicevim stomacnim tegobama posle odlaska sa zvezdine klupe….nestanku Parkera…novom treneru…itd…a partizan zaobilazite kao i do sad…a on ce u inat vama….nastaviti da osvaja trofeje i da svoje pristalice cini srecnim….jos jednom…jadni ste!

    0
    0
    Odgovori
    • Vidim da puno znas o Zvedi. Sto samo dokazuje da si ti samo jedan mali glodarski kompleksas… Zabi nos u svoj lavor i citaj vase price. Znas vise ZVezdinih naslova nego glodarskih, mogu se kladiti, koliki si kompleksas da znas celu zvezdinu ekipu + klupu + pomocnog trenera + trenera za golmane bolje nego vase. -.-

      0
      0
      Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter