0
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

JSL: Orlandić vodio Zvezdu do pobede protiv Lučanaca, Stojanović postigao evrogol (VIDEO)

Objavljeno: 24.05.15 u 18:58

U poslednjem kolu Jelen Superlige fudbaleri Crvene zvezde su, pred najvernijim navijačima na oproštaju kapitena Darka Lazovića od srpskog fudbala, savladali Mladost iz Lučana sa 3:1 (2:1).

Zanimljivo je da crveno-beli čak nisu uspeli da popune klupu na kojoj su se našla samo četiri igrača, što zbog povreda što zbog obaveza prema mladoj reprezentacijji. U prilično ležernoj igri obe ekipe tri gola pala su u prvih 45, tačnije 48 minuta. Najpre je u 25. minutu Orlandić posle hiruški preciznog centaršuta Saše Stojanovića savladao Krznarića i tada je izgledalo da neće biti problema da domaći dođu do sva tri boda i tako okončaju prilično neuspešnu sezonu.

Ipak, dozu neizvesnoti golom u 34. minutu vratio je ukrajinski internacionalac Pavlov kojem nije bilo teško da posle odlične akcije svojih saigrača gurne loptu u mrežu Kahrimanovog gola. Zbog velikog broja povreda i prekida sudija Ilić je za tri minuta produžio prvi deo igre i baš u poslednjim sekundama Orlandić je i drugi put pogodio cilj i to iz ne toliko lake pozicije za njega. U drugih 45 minuta sve se praktično svdiolo na to da se Darko Lazović golom oprosti od Crvene zvezde, ali Čačaninu koji će od sledeće sezone igrati za Đenovu to nije pošlo od ruke iako je imao nekoliko vrlo dobrih prilika. Tačku na i u poslednjim momentima meča prelepim golom stavio je iskusni Saša Stojanović.


(Izvor: YouTube/Visekruna TV)

Takva igra mogla je da košta crveno-bele da je Jovanović desetak minuta pre kraja utakmcie bio prisebniji, ali kako je oklevao Lazić je stigao da ga izblokira i nedozvoli mu da savlada Kahrimana. Crvena zvezda sezonu završava sa 64 osvojena boda što je čak sedam manje od šampiona Partizana, te će igrati u kvalifikacijama za Ligu Evrope ukoliko UEFA izda licencu našem najtrofejnijem klubu što će se znati već u ponedeljak.  

[stextbox id=“alert“]Stadion: Rajko Mitić

Gledalaca: 7.120

Sudija: Milan Ilić

Žuti kartoni: Lazić (Crvena zvezda) – Pavlov, Frajdej, Živadinović (Mladost)

Crvena zvezda: Kahriman – Cvetković, Pavićević (Mbođ 84), Lazić (Miloš Stojanović 84), Đorđević – Bosančić, Saša Stojanović, Savićević, Anđelković, Lazović – Orlandić.

Mladost Lučani: Krznarić – Pešić, Crnomarković (Plazinić 89), Golemić, Gašić, Jagodić, Ahčin, Jovanović, Živadinović, Pavlov ( Gavrić 47), Frajdej (Milosavljević 43).[/stextbox]

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter