0
Ostali sportovi

Foto: KSS

IZ DUISBURGA SE SRBI VRĆAJU SA ČETIRI MEDALJE: Kristina osvojila i srebro!

Objavljeno: 24.05.15 u 20:10

Srpska kajakašica Kristina Bedeč okitila se još jednom medaljom na Svetskom kupu u Duisburgu. Posle bronze na hiljadarci, osvojila je srebro u trci jednoseda u maratonu na 5.000 metara.

Četvrto odličje za naš tim u Duisburgu osvojila je Kristina Bedeč koja je u trci jednoseda na 5000 metara u dramatičnoj završnici osvojila srebrnu medalju u vremenu 21:50.330, što je bilo samo 76 stotinki sporije od pobednice, Lani Belčer iz Velike Britanije. Bronzanu medalju osvojila je, takođe, Britanka Luiza Soers (21:50.409), koja je u poslednjih 50 metara pokušala da se domogne drugog mesta.

Zlatno odličje osvojio je dvosed Nebojša Grujić i Marko Novaković na 200 metara, a drugu bronzu osvojio je četvorosed Grujić, Novaković, Marko Dragosavljević i Stefan Vekić na istoj distanci, uz bronzu i srebro Bedečeve.

Za srpske reprezentativce sledi povratak u Srbiju gde će se pripremati do odlaska na u glavni grad Azerbejdžana Baku, na prve Evropske igre.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter