3
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

ZVEZDA ‘ČERUPA’ VOJVODINU: Prva pojačanja na Marakanu stižu iz Novog Sada?

Objavljeno: 23.05.15 u 00:00

Nedavno se pojavila informacija da je posle interesovanja Partizana i Crvena zvezda ima u planu da pokuša da dovede mladog reprezentativca i fudbalera Vojvodine Mijata Gaćinovića, ali sve su prilike da on nije jedini igrač „lala“ koji je na skeneru crveno-belih.

Iz Novog Sada su brže bolje odgovorili da od prodaje Gaćinovića domaćim klubovima neće biti ništa. Međutim, sada će morati ponovo da se aktiviraju pošto su crveno-beli poželeli i 22-godišnjeg vezistu Mirka Ivanića mada je veliko pitanje čije su to želje jer crveno-beli od nedelje neće imati trenera, a već neko vreme nemaju sportskog direktora.

Najozbiljniji kandidat za tu funkciju je Vlada Stošić koji je izrazio želju da na klupu dovede svog bivšeg saigrača iz Betisa i nekadašnjeg igrača Crvene zvezde.

Što se tiče odlazaka gotovo izvesno je da Beograd napušta Džošua Parker, koji više i nije bio u srpskoj prestonici nego što je tu boravio, a kofere će najverovatnije da pakuje i Miloš Bosančić koji ima ponude iz Azije.

0
0

3 Komentara

  1. Pravi igrač kij bi uz dobrog trenera da se razvija u svetsku klasu,mislim da bi Zvezda s njim i to što ima imala najbolju vezu u našem regionu i najperspektivniju:1.Kahriman,2.Petković,3.Rodić,4.Ivanić,5.Luković,6.M.Bođ,7.Savićević(Jovović),8.Stojanović(Grujić),9.Jović,10.Ristić(Krunić),11.Gaćinović

    0
    0
    Odgovori
  2. na stranu pojačanja i treneri , šta je sa evro licencom. ne mogu da spavam zbog brige, a vi ništa ne pišete o tome.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter