0
Evropske lige

ŽEREMI MENEZ: Srećan sam u Milanu

Objavljeno: 23.05.15 u 09:21

Jedan od najboljih fudbalera Milana ove sezone, francuski internacionalac Žeremi Menez, nema nameru da napusti tabor „Rosonera“ uprkos lošim rezultatima ovog kluba ove sezone.

Kako se poslednjih dana spekuliše, Menez se našao na radaru ekipe Liverpula koja očajnički traži napadača kako bi zamenila Marija Balotelija i Rikija Lamberta, momke koji nisu na pravi način doprineli timu.

Međutim, 28-godišnji krilni napadač Milana koji je ove sezone na 33 meča postigao 16 golova, ne želi da napusti četu Filipa Inzagija.

– Ja sam srećan u Milanu. Imam neverovatan odnos sa svojim saigračima, skroz smo jedinstveni i kompaktni. Šteta je jedino što su rezultati izostali – smatra Menez.

– Na ličnom nivou verujem da sam imao dobru sezonu, ali naravno da sam mogao bolje i da ću se spremiti za narednu godinu – istakao je Menez.

– Uvek postoji prostor za napredak, a ja se osećam jako srećno u Milanu iako smo ove sezone zbog loših rezultata slušali ružne stvari. Međutim, sve je to fudbal. Daću sve od sebe da budem još bolji naredne sezone – poručio je Menez

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter