1
Evropske lige

DAJTE MU UGOVOR: Navijač svojom levicom demonstrirao fudbalerima šta znači preciznost (VIDEO)

Objavljeno: 23.05.15 u 13:23

Dobio je priliku da šutira na terenu svog omiljenog kluba, potpuno je izdominirao i zbog toga je nagrađen sa 13 hiljada evra.

Svedoci smo brojnih igrica i zanimacija za publiku u pauzama poluvremena u svim sportovima, pre svega u košarci, tačnije NBA ligi gde nasumično izabrani gledalac šutira sa pola terena na koš i ukoliko bude precizan, za to dobija silne novčane nagrade, kola, i slično. Međutim, ima toga i u fudbalu.

Sve se dogodilo u Danskoj, na pauzi meča između Randersa i Hobroa. Srećno izabrani gledalac ovog meča dobio je priliku da sa 11 metara pogodi samo rašlje gola, tačnije probaci loptu kroz rupu. Ceo stadion je bio uz njega i naravno, nije vam teško da pogodite kakav je bio ishod, a ovaj ‘vrsni strelac’ je kući otišao bogatiji za 13 hiljada evra.

Pogledajte i sami.

(youtube / Randers FC)

0
0

1 Komentara

  1. …i to sa sve fotoaparatom oko vrata i farmerkama, a ovi nasi manekeni dok se zalizu , pa pljunu 10puta i na kraju pogode reflektor…

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter