2
Domaći fudbal

FOTO:STARSPORT

RASTE LISTA: Zvezda zvala i bivšeg igrača, trener stiže iz Hondurasa!?

Objavljeno: 22.05.15 u 14:40

Lista sa imenima za potecijalnog novog trenera Crvene zvezde raste iz dana u dan, a prema poslednjim informacijama u priči je i nekadašnji as crveno-belih Risto Vidaković.  

Nakon što su se sa klupom crveno-belih povezivali Milorad Kosanović i Norvežanin Trond Solid, prema pojedinim informacijama trenutno je jedan od glavnih favorita – Risto Vidaković, koji je početkom devedestih nosio dres Crvene zvezde, tačnije od 1992. do 1994. godine.

Kasnije je ostavio trag na Pirinejima, a i kao trener profilisao se u Španiji. Bio je pomoćnik prvom selektoru Srbije Havijeru Klementeu, kome je kasnije bio asistent u Mursiji.

Nakon toga, Vidaković je 2009. godine započeo samostalnu trenersku karijeru. Bio je trener Ecije, Kadiza i drugog tima Betisa da bi poslednje dve sezone radio u Hondurasu.  

Istovremeno, pojavila se i informacija da će sportski direktor na Marakani biti Vlada Stošić, koji će upravo biti veza do Vidakovića pošto su njih dvojica zajedno igrali u Betisu u peridou od 1994. do 1996. godine.

Da li je ovo pravo rešenje za klupu Crvene zvezde?

0
0

2 Komentara

  1. Risto je mnogo bolje rešenje i od Lale i od Kosanovića(ovaj ima demagogiju do bola)a ovaj prvi lala le (budala nezna ništa),pa nije samo uslov da budeš trener zvezde zato što je voliš i što si igrao u nju,on nema ništa što može da se pohvali;uprava mu je naložila da forsira mlade to je i radio kakva hrabrost(da je hrabar igrao bi mu Savićević-nema menadžera pa zato i neigra)sad je budali krivo što napušta zvezdu pa mu kriva uprava,loši igrači a on je najurio despotovića,Onjila,koji bi harali on je doveo orlandića (s dve leve9,Parker(biće najbolji u ligi-(za pakovanje kofera9,ma Lala je dunster najveći trener s najmanje znanja koji je ikad radio u Zvezdi

    0
    0
    Odgovori
  2. Nije ovo pravo resenje, tanko je to iskustvo… Zvezdi treba ozbiljan i krajnje temperamentan strucnjak koji nece nikad dozvoliti da se ekipa uspava. Kad bi mogli da biramo Sinisa Mihajlovic bi bio pravo resenje. Kazem kad bih mogli…

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter