0
Fudbal

IMA LI KRAJA? Ronaldo ponovo skuplji od Bejla, čak i u potencijalnim transferima

Objavljeno: 22.05.15 u 20:45

Nije prošlo ni 24 sata od najave da bi Geret Bejl mogao da pređe u Mančester Junajted za neverovatnih 120 miliona evra, a pojavila se informacija da je Pari Sen Žermen spreman da ponudi još više novcam, ali za drugu (prvu) zvezdu madridskog Reala.

Kako danas svoje čitaoce obaveštava španska Marka čelnici pariskog kluba žele da iskoriste nezadovoljstvo Portugalca, ali i uprave „kraljevskog kluba“ rezultatima ostvarenim u prethodnih nekoliko godina te su u svrhu kupovine najboljeg igrača sveta spremni da izdvoje rekordnu sumu novca.

Kristijano Ronaldo je već šest sezona u Realu, u koji je došao iz Mančester Junajteda, i u tom periodu je oborio mnoštvo pojedinačnih rekorda, ali je ostao jedan koji mu je nedostižan. Naime, navijači Reala se nadaju da će Ronaldova opsednutost rekordima zadržati Portugalca u klubu pošto mu nedostaje još 13 pogodaka na gostovanjima kako bi nadmašio dostignuće Raula Gonzalesa.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter