2
Evropske lige

TRANSFER PRIČE: Čelsi dovodi Tea Volkota?

Objavljeno: 21.05.15 u 09:02

Tokom prethodnih dana u fudbalskim krugovima bilo je dosta priče o tome da menadžer Arsenala, Arsen Venger, nezadovoljan poslom koji obavljaju njegovi golmani, planira da dovede pojačanje na toj poziciji.

Kako se već danima šuška, izbor je pao na Petera Čeha, iskusnog 33-godišnjeg golmana Čelsija koji se ne nalazi u prvom planu kod trenera Žozea Murinja.

Do nedavno, izgledalo je kao da je čitav transfer samo pitanje formalnosti, pošto je Arsenal iz klupske kase bio spreman da izdvoji ne baš malu sumu novca u iznosu od 10 miliona evra.

Međutim, „Gospodin Posebni„, u poslednji mah, odustao je o transfera svog čuvara mreže u rivalski klub po tako niskoj ceni.

Prema navodima izvora, uprava Čelsija donela je odluku da će pustiti Čeha da pregovara sa Arsenalom jedinu ukoliko od uprave „Tobdžija“ bude dobila zeleno svetlo za – pregovore sa Teom Volkotom.

Volkot, koji je ove sezone imao dosta problema sa povredama, traži više minuta na terenu, a kod Vengera gotovo redovno ne dobija šansu da igra svih 90 minuta unazad otkako je ušao u prvi tim.

Murinjo je navodno spreman da ponudi takvu rolu engleskom reprezentativcu, a da li će Arsenal prihvatiti ove uslove, preostaje nam da vidimo.

0
0

2 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter