3
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

TERZIĆU, TAKO NEĆE MOĆI: Deo uprave spreman na „veto“ za dolazak Kosanovića

Objavljeno: 21.05.15 u 11:23

Uprava Crvene zvezde, ili pojedini članovi, već su postigli dogovor sa trenerom Miloradom Kosanovićem čija se promocija očekuje uskoro.

Međutim, od cele priče na kraju možda ipak ne ispadne ništa, pa Kosanović na kraju možda i ne dobije treću priliku u crveno-belom klubu.

Naime, generalni direktor tima iz Ljutice BogdanaZvezdan Terzić neće moći da računa na podršku jednog vrlo važnog člana uprave u nastojanjima da angažuje Kosanovića. 

Reč je o Ivici Tončevu koji je odlučio javno da se usprotivi angažovanju sadašnjeg šefa Novog Pazara.

– Što se mene tiče, Crvena zvezda ima trenera i on se zove Nenad Lalatović! Ukoliko na kraju sezone Lalatović ode, onda ćermo pričati o nasledniku – kaže Tončev i dodaje:

– Ja neću dati glas nijednom domaćem stručnjaku, već ću biti za stranca. Međutim, nas je u upravi 18, moj glas ne računa dva ili tri, nego jedan i moraću da poštujem stav većine – izjavio je Tončev za Informer.

0
0

3 Komentara

  1. ma daj terzicu mars iz zvezde , sta ti trazis uopste tu , bezao si iz srbije a sada se krijes iza zvezde , ko je tebi uopste dozvolio da budes navodno veliki zvezdas …..

    0
    0
    Odgovori
  2. Ne daj te mu kakav Kosanović sa Najboljim timom posle Barija nije osvoji nikakav trofej a iz UEFA Kupa ispao od rekreativaca iz Ekerena, strašno On, Dostanić, Miloljub Ostojić najlošiji treneri Zvezde po meni u Istoriji!

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter