3
Domaći fudbal

FOTO:STARSPORT

PREOKRET: Zvezda se okreće strancu, na klupi bivši trener Olimpijakosa!?

Objavljeno: 21.05.15 u 14:53

Iako se ovih dana uveliko spekuliše da je Milorad Kosanović novi trener Crvene zvezde, pojavile su se informacije da bi na stadion “Rajko Mitić“ mogao da stigne strani stručnjak.  

Kako prenosi Blic, klupi fudbalskog kluba Crvena zvezda najbliži je Norvežanin Trond Solid. 

Ovaj 56-godišnji stručnjak izbio je u prvi plan kao kandidat za naslednika Nenada Lalatovića, sa kojim crveno-beli neće obnoviti jednogodšnji ugovor nakon neuspelog pokušaja da se odbrani titula.

Solid bi u narednim danima trebalo da doputuje u Beograd kako bi razgovarao sa upravom kluba u vezi sa prelaskom u Zvezdu.

Solid je svojevremeno odigrao 15 mečeva za norvešku reprezentaciju, a u trenerskoj karijeri vodio je Bodo, Rozenboirg, Gent, Klub Briž, Olimpijakos, Gent, Herenven, Al-Ahli, Lirs, a poslednji put sedeo je na klupi turskog Elazigspora. 

Titule je kao trener osvajao u Norveškoj, Belgiji i Grčkoj, gde je sa Olimpijakosom osvojio i Kup. Nacionalne kupove osvajao je još i u rodnoj Norveškoj, u belgiji sa Gentom, a u Holandiji sa Herenvenom. 

Da li je on pravo rešenje za klupu Crvene zvezde?

0
0

3 Komentara

  1. Bivsi trener olimpijakosa idealno resenje za novog trenera zvezde I da sve svi trofeji vrate u ljutice bogdana gde I pripadaju

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter